local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pēdējais pokemons glābs ?3

Laimis cīņa metis jau otro no saviem trim pokemoniem, kamēr Elmāram atlikuši vēl četri. Zaudētājs no turnīra izstāsies, bet uzvarētājs dosies tālāk ar augsti paceltu galvu. Mūsu varonim vēl nekad nav bijusi cīņa, kurā likmes būtu bijušas tik augstas, kā viņam veiksies, lasiet zemāk . . .

Pretim mazajam nabaga Sindekvīlam stājās vairāk kā divus metrus garā Nidokvīna. Tās ķermenis ir apklāts ar īpaši cietām kaulu plāksnēm, kas lieliski aizsargā pret jebkādiem uzbrukumiem. Viņai ir strups purniņš, šauras brūnas acis un lielas ausis ar brūnu iekšpusi. Uz tās pieres ir neliels rags un uz mugurkaula izauguši toksiski radziņi, kas stiepjas pār muguru, beidzoties spēcīgās astes galā. Nidokvīnas apakšžoklis, vēdera priekšpuse un divas aizsargplāksnes uz krūtīm ir krēmkrāsas, pārējais ķermenis gaiši zils.
-Dodu tev iespēju padoties- Elmārs kliedza no laukuma otra malas, viņā bija atgriezusies pašpārliecība, kas zuda iepriekšējo cīnu laikā –dažreiz gudrāk ir zaudēt, lai pēc tam atgrieztos kā uzvarētājs-
-Mirklī, kad padodies, kāds cits svin vieglu uzvaru- Laimis nevarēja padoties, Eduards savā cīņā uz mirkli pieļāva šādu kļūdu un dienām nevarēja ar to sadzīvot –mēs nepadosimies- puisis vērsās pie sava pokemona, lai pārliecinātos, ka nav viens savās domās.
Cīņas lauks vēl arvien bija Sindekvīla liesmu sakarsēts, ja Dragonairs to nespēja izturēt, tad Nidokvīna jutās pietiekami komfortabli. Milzīgais pokemons izskatījās kā būrī iesprostots zvērs, gaidot, kad treneris ar savu pavēli pavērs sprostu un varēs izgāzt pār pretinieku savu niknumu.
Sagaidījusi trenera pavēli, ar neiedomājamu spēku Nidokvīna metās uz priekšu, stāvlaukuma asfalta segumā parādījās sīkas plaisas, viņai atsperoties nākamajam solim. Bēgot viena Nidokvīnas soļa, Sindekvīlam ar savām ķepiņām zemei bija jāpieskaras vismaz četras reizes. Tas tā nevarēja ilgt ilgi, mazais uguns pokemons daudz spēka patērēja uzvarot vareno Dragonairu, likumsakarīgi viņš paklupa, izdarot lāča pakalpojumu milzīgajam pretiniekam.
-Zemes spēka uzbrukumu- Elmārs pamanīja iespēju un ļāvās sportiskajam niknumam izsprāgt no sevis.
Nidokvīnas uzbrukums satracināja tuvējo baznīcu un lielveikalu, mazākos skatītājus nogāžot pat no kājām. Vislielāko triecienu tomēr uzņēma Sindekvīls, visbeidzot mazajam pokemonam nekustīgam guļot pie tiesneša kājām, vairs neesot spējīgam cīnīties.
Tiesnesis pacēla karodziņu un aicināja Laimi izvēlēties nākamo pokemonu jeb pēdējo, kas viņam bija atlicis pie jostas. Samierinājies ar neizbēgamo likteni, Laimis atsauca Sindekvīlu, pateicās viņam par cīņu un tur meta mazo bruņurupuci. Skvirtla kaujas spars bija apbrīnojams, viņa acīs bangoja ūdenskrituma radīts spēks, jau iztēlojoties kā pretinieks tiek sakauts.
-Nidokvīna, zemes spēka uzbrukumu- Elmārs metās kaujā pirms to paspēja izdarīt Laimis.
Nidokvīna vēlreiz satricināja zemi zem Smilteniešu kājām, radot vēl lielākas plaisas asfaltā. Šoreiz tas nenostrādāja kā cerēts, lai arī Skvirtlam nācās piepūlēties, lai izvairītos no trieciena, bet viņam izdevās izsprukt sveikā cauri. Viņa ātrums un izveicība nogādāja bruņurupuci tik tuvu Nidokvīnam, ka Laimim vien nācās dot pavēli par ūdenslielgabalu.
Spēcīgā ūdens šalkts trāpīja precīzi Nidokvīnai krūtīs, zemes tipa pokemonam radot ļoti nepatīkamas sajūtas. Fani gaidīja Elmāra pokemona krišanu, taču ūdens tikai sadusmoja viņu. Pakasījis vēderu, kur vēl pirms sekundes atsitās spēcīga ūdens šalkts, Nidokvīna atskatījās uz savu treneri.
-Raga uzbrukumu- Elmārs zīmīgi paskatījās, zinādams, ka viņa pokemons ir spēcīgs un vel arvien atrodas cīņā, kaut šoreiz pret neizdevīgāku pretinieku.
Nidokvīna ieskrējās un ar smagiem soļiem, milzu ātrumā tuvojās Skvirtlam, kurš vēl izmēģināja veiksmi ar burbuļuzbrukumu, bet tas atsitās kā vējš pret klinti, nenodarot pretiniekam nekādu ļaunumu. Milzīgais pretnieks neapturami tuvojās, ar katru sekundi kļūstot aizvien lielāks un lielāks, biedējot mazo bruņurupuci.
-Ievelcies bruņās- Laimis paspēja pateikt īsi pirms Skvirtls atradās augstā lidojumā.
Gluži kā no katapultas, Nidokvīnas mazais rags uzmeta viņu augstu gaisā. Tagad bruņurupucis atradās neapskaužamā situācijā, kā uz delnas nākamajam Elmāra pokemona triecienam, pret kuru izvairīties viņam tagad ir stipri ierobežotas iespējas.
Skvirtls gaisā griežoties caur bruņu atverēm ik pa laikam redzēja lielā pokemona saniknoto skatienu un dzirdēja nākamo Elmāra pavēli. Tā lika zemes pokemonam izmantot Hiperbliezienu, iesitot Sindekvīlam tik stipri, ka pat cietās bruņas nepasargātu no sāpēm.
-Sindekvīl- šausmās Laimis iekliedzās –hidropumpi- kāda balss galvā viņam atgādināja par sen aizmirstu uzbrukumu, vēlāk noskaidrojās, ka šī balss bija Adriana kliedziens aiz muguras.
Pa visām Skvirtla bruņu atverēm izšļācās ūdens, spēcīgi trāpot Nidokvīnai, reizē aizpūšot viņu prom no pretinieces, neļaujot uzbrukt ar spēcīgo sitienu. Bruņurupucis veiksmīgi nokrita zemē, cīņas laukuma tālākajā malā, lai droši varētu izlīst no paslēptuves un novērtēt cīņas situāciju.
-Nidovīna, zemes spēka uzbrukumu- Elmārs ķērās vēlreiz pie jau pārbaudīta uzbrukuma, bet līdzīgi kā iepriekš Skvirtls spēja veiksmīgi izvairīties no trieciena, pašam nokļūstot pie uzbrukuma iespējas.
-Darot vienu un to pašu, cerot uz citu rezultātu ir muļķīgi- Laimis pamācīja pretinieku un deva Skvirtlam pavēli triecienam ar galvu.
Tas bruņurupucim padevās spēcīgs, aizsitot Nidokvīnu pāris soļus atpakaļ, bet tagad viņš bija nokļuvis bīstami tuvu fiziski daudz spēcīgākajai pretiniecei. Nidokvīna ar roku saķēra Skvirtlu un turēja kreisajā rokā, kamēr labā sagatavojās hipersitienam, kas padevās spēcīgāks kā jebkad.
Skvirtls atkal uzlidoja augstu gaisā un nekustīgs krita lejup. Laimis izskrēja no treneru laukuma, lai noķertu pokemonu klēpī, tā sevi diskvalificējot no tālākas cīņas. Tiesnesis pacēla zaļo karodziņu un pasludināja Elmāru par cīņas uzvarētāju.
-Tu biji lielisks- Laimis ar asarām acīs slavēja rokās guļošo Skvirtlu, reizē saņemot skaļus skatītāju aplausus –paldies, ka tu man esi- Skvirtls tika atsaukts atpakaļ pokebumbā.
Pēc atsveicināšanās no pretinieka, Laimis kopā ar draugiem devās uz pokecentru, lai nogādātu nogurušos pokemonus māsiņas aprūpē. Pa ceļam visi sajūsminājās par vareno cīņu un kā Laimis izspruka no apkaunojošās situācijas, kurā būtu tiesnesim jāpaziņo par izstāšanos no cīņas, dēļ pokemonu trūkuma.
-Ko tālāk?- Mia jautāja draugiem.
-Redzēsim, kur rītdiena mūs aiznesīs- puiši reizē sniedza atbildi.

Paldies, ka lasījāt !

37 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

🍔🍕🌭🥪🍗🧀🍖🍰🍦🧃👍

https://media.tenor.com/CiW9YRm2wN4AAAAd/pokemon-snorlax.gif

3 0 atbildēt

MAN PATIKA UN ES ARI ESMU ELMĀRS

ELMĀRS

2 0 atbildēt