local-stats-pixel fb-conv-api

Akmens spēks !4

Pēc īsām Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām esmu atgriezies ar četru jauniešu pokemonu piedzīvojumiem. Turpinam vietā, kur palikām, jeb Laimis atgriezies savā dzimtajā pilsētā, kurā vienlaikus atrodas arī Broka akmens pokemonu zāle, kā viņam un pārējiem draugiem veiksies jaunajā gadā, lasiet !

Broks stāvēja, izcēlis savas krūtis, rokas atstutējis pret sāniem, kā kārtīgs saimnieks uzņemot viesus. Viņš aicināja visus justies kā mājās un doties tālāk Alūksnes pokemonu zālē. No iekšpuses tā izskatījās kā pamesta noliktava ar sarūsējušām kāpnēm uz balkoniņa, sienām, caur kuru spraugām iespīdēja pusdienu saule. Tam bija arī patīkamais blakusefekts, klajumā ieskrējies vējš spēja sniegt vēsuma brīdi pat telpā.

-Šodien cīnīšos ar diviem no jums, katrs izmantosim vienu pokemonu, kas uzvar tam Akmens žetons, tieši tik vienkārši un nekas sarežģītāks- Broka daiļrunība gāja pie sirds vienīgajai grupas meitenei, kura varētu klausīties zāles īpašnieka zemajā tembrā mūžību un vēl vairāk.

Nokļuvuši lielā zālē, Broks lūdza četrotni uzgaidīt pie ieejas, kamēr pats šķērsoja tālu ceļu līdz pretējai malai. Viņš pārsoļoja pār metāla grīdu, nokļūstot pie īpaši iezīmēta taisnstūra, kas atgādināja cīņas laukuma trenera vietu. Puisis no kabatas izvilka kaut ko līdzīgu tālvadības pultij un nospieda vienu no divām uz tās esošajām pogām.

Visa ēka nodrebēja, pirms atvērās telpas grīda, viss metāls sadalījās divās daļās, reizē no grīdas paceļoties smilšainam un ar laukakmeņiem pildītam cīņas laukumam. Šis bija pirmais stilizētais cīņas laukums šo četru jauno treneru mūžā. Nepatīkamā zobratu un gultņu čīkstoņa vecajā mehānismā palika nepamanīta, tai tiekot aizēnotai ar pārsteiguma un apbrīnas sajūtām.

-Šis ir labākais, ko manas acis ir vērojušas- Laimis pielika soli uz priekšu, ar domu, ka vēlas pirmais cīnīties ar Broku –lieliska stratēģija, pārsteigt pretinieku ar nenozīmīgo, lai gūtu priekšrocības nozīmīgajā-

-Pokemonu cīņās nav nenozīmīgu lietu- Broks mazliet piktā balsī atcirta –uzvarētāji pievērš uzmanību katrai niecīgākajai detaļai, lai vēlāk nenāktos sūdzēties par veiksmes trūkumu-

Laimis sīkiem solīšiem jau bija nokļuvis uz treneriem paredzētās vietas, cīņas laukuma malā. Prātā izstrādājis stratēģiju, ka vienīgā loģiskā izvēle cīņā ar Broku ir Vortoitls, viņa ūdens pārvaldīšanas prasmes kā sava tipa pārstāvim vajadzētu piemist milzīgām priekšrocībām pret akmens tipa pokemoniem.

-Es izvēlos Oniksu- Broks izsauca savu lielāko pokemonu.

Šis klints pārstāvis aizņēma trešdaļu no cīņas laukuma, vairāk kā desmit metrus garais pokemons bija ievērojami lielāks par savu brāli, kas mājoja pie Eduarda jostas piestiprinātajā pokebumbā.

-Es izvēlos tevi- no Laimja mestās pokebumbas izleca Vortoitls, kurš nekavējoties izvingrināja kājas, pāris reizes palecoties gaisā.

Negaidīti no balkona Laimis izdzirdēja čukstu, tur sēdēja četri bērni, kuri acīmredzami līdzinājās pretiniekam otrpus cīņas laukuma. Broka brāļi čukstot apsprieda brāļa izredzes pret ūdens tipa pokemonu, kas diemžēl nelikās pārāk spožas.

-Cīņā neuzvar tipi, bet gan pokemoni- Broks mierināja savus brāļus –esmu uzvarējis arī no grūtākām situācijām-

-Veiksmi- Laimis noteica un lika Vortoitlam uzsākt uzbrukumu, izmantojot boksa cimdus.

Vortoitls uzsāka piesardzīgu skrējienu Oniksa virzienā, vienā no soļiem aizķeroties pret akmeni. Šo mazo aizķeršanos Onikss izmantoja, lai ieraktos zemē un liktu Laimim uztraukties. Pretinieks varēja parādīties virszemē kuru katru brīdi, jebkurā cīņas laukuma kvadrātmetrā. Arī Vortoitls uztraukts skatījās visapkārt, vislielāko uzmanību veltos sajūtām zem kājām, jo viens no sāpīgākajiem veidiem kā Onikss varētu parādīties virszemē būtu tieši zem viņa.

Uz Oniksa galvas esošais akmens darbojas kā antena, kas ļauj pokemonam lieliski orientēties arī zem zemes. Viņš iznira tieši līdzās Vortoitlam, pēc tam pretinieka virzienā metot vairāku akmeņus, no kuriem ar lielām pūlēm Vortoitls spēja izvairīties. Tas prasīja gana daudz spēka, pēdējā piezemēšanās reizē pat pamežģot potīti, kas noteikti turpmāk traucēs pilnvērtīgi veikt līdzīgus manevrus.

-Onikss notver to- lielā akmens čūska pēc Broka pavēles saķēra nekustīgo Vortoitlu savā astē, ciešā tvērienā, ka tikai bruņas glābj bruņurupuci no sāpēm –Onikss saspied to- esot saspiestam starp lieliem un cietiem laukakmeņiem, Vortoitlam vajadzēja gana daudz izturības, kas par laimi Laimja pokemonam piemita.

Tikai ar mērķtiecīgiem pāris ūdens pilēm no neveiksmīga ūdens uzbrukumam, Vortoitls spēja sevi atbrīvot. Oniksam nebija ieroču kā cīnīties pret ūdeni un izmantojot šo pokemonu, jābūt ļoti uzmanīgam, lai neiekristu ūdens un zāles pokemonu lamatās. Broks lieliski apzinājās, ka lielākā daļa treneru pret viņu vērsīsies tieši ar šo tipu pokemoniem, tādēļ savu cīņas stratēģiju gatavojis tieši pret šiem tipiem.

Atbrīvojies no ciešā tvēriena Vortoitls sapurinājās, sakratot galvu un aplūkojot kreisās rokas elkoni, kas vēl pirms brīža atradās saspiests uz Oniksa akmens kantes. Nobrāzums sāka mazliet asiņot, Vortoitls apzinājās uz sevis liktās cerības un atteicās beigt cīņu.

Sajūtot, ka pat neliels daudzums ūdens Oniksam sagādā sāpes, viņš apzinājās, ka uzvarai nepieciešami pāris uzbrukumu. Ievilinājis pretinieku sev sekot un uzbrukt, un aizmirst par aizsardzību, Vortoitls veica vairākus lieliskus palēcienus no viena laukakmeņu uz otru, lai sagatavotu spēcīgu ūdens lielgabala šalkti. Šīs strūklas rezultātā Onikss krita līdzās cīņas laukuma akmeņiem.

Pēc Vortoitla ūdens lielgabala pielietošanas Onikss vairs nespēja piecelties, nenogurdināmā pokemona izturība bija sasniegusi augstāko punktu. Līdz ar Oniksa atsaukšanu pokebumbā, no balkona atskanēja čuksti un šņuksti no Broka brāļiem. Viņi juta līdzi savam vecākajam ģimenes loceklim, kas diemžēl nepalīdzēja gūt uzvaru.

-Apsveicu ar godīgu uzvaru- Broks ielika Oniksa pokebumbu bikšu kabatā un no krekla krūsu kabatas izņēma astoņstūrainu pelēku žetonu, kas apzīmēja trenera uzvaru Alūksnes Akmens žetona zālē.

-Paldies par lielisko cīņu- Laimis noķēra pretinieka mesto žetonu, kas brīnumainā kārtā pārlidoja pār visu izpostīto cīņas lauku.

Laimis piesteidzās pie sava varoņa un aplūkoja savainoto elkoni, pēc tam apskaujot savu pokemonu, tā izsakot vārdos neaprakstāmu mīlestību un pateicību par to, ka viņš ir viņam līdzās. Izcīnītais Akmens žetons tika pievienots pie jau trim esošajiem un visi kopā ar Vortoitlu, Sindekvīlu, Turtvigu un Džoltiku ir izcīnījuši tiesības startēt Vidzemes reģiona sacensībās Valmierā.

Kā Eduardam veiksies cīņā pret Broku, mēs uzzināsim jau pēc nedēļas.

35 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv