local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

pats galvenais, mūsdienu jaunieši seksu vairs nesaista ar jūtām, tas ir nožēlojami.

ticu, ka var mīlēt, iemīlēt arī 16gados, pēc pieredzes saku, BET c'mon, tas, ka Tev patīk vienas meitenes dibens vai krūtis nav iemesls iet viņu izdrāzf (šis vārds visp ir kkas unikāls) un pēctam priecāties, kāds lūk tu esi krāniņš, vai arī meiteņu reproduktīvais orgāns..

Tiešām ceru, ka atradīsi lielisku meiteni :)

8 1 atbildēt

Gramatika tev nemaz nav tik slikta, bet raksts emotion 

Prieks, ka dzirdu kādu kurš uzrakstīja šādu rakstu un ceru ka daudzi "krutie" par to padomās

9 2 atbildēt

Šito rakstu ar vajadzētu dažiem maniem draugiem parādīt !

7 0 atbildēt

pašam ir 14 un tev pilnigi piekrītu.!  apriebies, ka visi ahūnie drāzēji un lielās un meitenes kkādas mauķeles. 

18 12 atbildēt

Prieks, ka 16 gados liecies tik prātīgs. Ir citiem ko mācīties, cerams.

8 2 atbildēt

Šī mēneša pēc maniem uzskatiem labāka orģinālliteratūras ;)) pēc manis  (labi,joks ) :D Arī man kad bija 14 ,puse no draudzenēm bija pārgulejušas un vel skumjāk ,ka ar kādiem 20 gadīgiem džekiem :OO Es neuzskatu ka seksam ir vecuma ierobežojumi, bet gan tas kā tu to uztver ..Ja tu iemīlies 15 gados un vēlies tikai to cilvēku ,tas ir skaisti, bet ja to dari  tikai tāpēc ka visi to dara un visiem patīk ..tas ir absurdi ..nav pohuj par pārējiem .?galvenais ko uzskati un jūti ,tu pats :))

6 0 atbildēt

Es tiešām Tev piekrītu! Un tas nav tikai ar seksu. Tas ir arī ar kopā būšanu, dzeršanu, smēķēšanu un vispār meitenēm it sevišķi raksturīgo ''pāraugšanu.'' Es reāli zinu tik daudz naivas 13 gadīgas meitenes, kuras visu laiku : es gribu džeku, es gribu džeku utt. tā pat arī tik daudzas meitenes jau no 12 gadiem krāsojas, dzer, smēķe. Ok, tie pēdējie divi punkti ne tikai meitenēm. Mūsdienās tiešām BĒRNI vairs nesaprot ko nozīmē BĒRNĪBA. Es pat jau no sava vecuma vienaudžiem (man ir 13) dažreiz dzirdu, o, drīz svētki, jāiet dzert, kā tad bez tā. Bet mīļie cilvēki, vai kāds no tā kaut ko arī iegūst? Mūsdienu pasaule ir aizgājusi pārāk tālu un kļuvusi nožēlojama. Skumji! Bet plus tev par rakstu, patiesi.

6 0 atbildēt

domāju, ka bezjēdzīgi cepties par šo. paskat, ko rāda statistika par vecumiem šajā ziņā emotion un arī urlijā

6 0 atbildēt

Malacis, tiešām prieks par tik sakarīgi domājošu pusaudzi, kurš nedomā tikai ar otrajām smadzenēm! :)

6 0 atbildēt

Man vienmēr licies, ka tie lielībnieki, kuri, ieraugot kādu skaistu meiteni, saka: "Šito es izdrāzīšu", nekad mūžā tādu nedabūs vai vismaz pāris tuvākos gadiņus. Un paši ir nevainīgi. Tāda mutes brūķēšana.

6 0 atbildēt

Es Tev piekrītu un uzskatu,ka sevis cienīga meitene/puisis neies lepoties ar to ka ir drāzusies/drāzies neskaitāmas reizes. Bērnam ir jābūt bērnam,nevis kaut kādai drāzējmašīnai. Žēl,ka vairāki par to neaizdomājas,jeb aizdomājas,kad jau ir par vēlu. 

Tas,protams ir patīkami,bet visam savs laiks,tam ir jāpienāk dabiski,nevis tad kad tevi apspiež ar to! Malacis,prieks par Tevi ;) un nedod saviem draugiem uzspiest sev viņu uzskatus ;]

Un pazaudējot nevainību 18 gados vai vēlāk ir normāli,pat patīkami apjausties,ka neesi nekāda sīka padaudza(atvainojos par neliterāriem vārdiem,bet savādāk neiztikt),un cik zinu,puišiem nepatīk vairākkārt izmantotas meitenītes...ja tu zaudē nevainību 13 gados,sorry,tas nav normāli.. 

6 0 atbildēt

Veci, Tev ir pilnīga taisnība par šo! +++

7 1 atbildēt

Liekākais + Es ar tevīī!emotion

6 0 atbildēt

bravo. Domāju, ka tas vairāk vajadzīgs pāriem, kas mīl viens otru, un ir gatavi pat "čē-pē" gadījumā uzņemties atbildību.. Paņemt priekšā - akdies, kā mani kaitina, ka 16 gadīdie puiši, kam tikko mātes piens no lūpām knapi apžuvis, lien visiem virsū - kā es gribētu paņemt, kā es ņemšu.. doh. Labi. Pārgulēt, nu ok, bet priekškam ar to lielīties? Jēli. Zaļi. To ir jādara tad, kad ir gatavi un zina visu, nevis tāpēc - Tas ir modē un visi to dari, bet es vēl esmu nevanīgs. 

6 0 atbildēt

Prieks ko tādu dzirdēt no puikas!emotion

8 2 atbildēt

tagad mēs zinam, ka tu masturbē pie skapja.

9 3 atbildēt

Labs raksts) malacis, ka padalijes ar savām domām un neklusējiemotion 

Patiešām prieks, ka ir pusadži, kuri domā par savu dzīvi un savu nākotni) kuri domā ar SAVU GALVU un saprot, ko dara))) es Tev piekrītu  un lieku +)))

Tā ari turpini)emotion

5 0 atbildēt

o Bāc, pat nezināju, ka ir arī normāli čaļi tādā vecumā. visu laiku bija tikai redzēti indivīdi ar drāšanās tieksmēm.. vairāk jau gan tikai runā un paši noraustās, kad tiek pie lietas..

ak nu bāc, es esmu pilngadīga, un vēl jo rpojām nevainīga. nu i? es esmu gatava, bet neesmu satikusi puisi, ar kuru gribētu.

 

visa šī jaunatnes samaitātība dzen mani izmisumā.. tagad jau kļūt pilngadīgam un vēl nevainīgam ir briesmīgs kauns.. nu bāc.. kād tur vēl kauns?? es pat brīžiem jūtos lepna par sevi!!

6 1 atbildēt

Manuprāt, apkārt pārāk daudz ir tas sekss... filmas, reklāmas utt. Ja no visas informācijas izņemtu seksa sadaļu - nekas diži daudz pāri nepaliks....

5 0 atbildēt

es neuzskatu ka zaudēt nevainību un detaļas par to vispār ir ļoti intīms process un tas kad to darīt vai nē ir jāizlemj pašam neraugoties uz citu domām un viedokļiem

 un tomēr es pievienošos cilvēkiem kuru uzskatos ietilpst tas ka nevainību var zaudēt ari 15 un vecākos vai jaunākos gados galvenais ka tiek izmantota kontracepcija un gan džeks gan meitene to dara no brīvas gribas un tad jau būs labi  kaut 16 kaut 60 gados galvenais lai ir skaisti nevis pamoikā vai ... hjz kur

5 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »