local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

tiesham labs raksts un doma ariii labi, vieniigais ko varu pateikt- citiem cilvekiem seksualā velme  ir lielāka par intelektuālo briedumu tajā vecumā , tādēļ viņi nemāk to nomierināt.. priecājies tu esi gudrāks :D :D 

4 0 atbildēt

vatafak ? :D

4 0 atbildēt

Esmu lasījis sociālo zinību grāmatās, ka pusaudžu gados nevainības zaudēšana var beigties ar psihisku nobrukumu. 

4 0 atbildēt

Nu malacis. Nepazaudē šos uzskatus. :)

Man 18, puisim tik pat kā arī, abi esam nevainīgi. Un nemaz nedomājam šo statusu mainīt. Viss notiks, kad būs īstais laiks. NEKAD neko nevajag darīt '' jo tā dara visi''. Tā ir lielākā kļūda tavā dzīvē...

Nekad nekas nenotiek pēc receptes. Pamatenē mani apcēla, jo nebiju skūpstījusies ( kur vēl puisis...), kaut gan pašām jau vairumam arī nekas vēl no tā nebija. Tad es sāku muldēt, ka man ir draugs. Laba drauga nr. ierakstīju ar vārdu ''zaķītis'' un muldēju... Nevari iedomāties kā nožēloju... Beigās godīgi viņām pateicu visu un uzsvēru, ka viņu domas nekrata. Un tagad esmu laimīga, mīlēta. :)

 

 

Tici man, ar seksu var nodarboties katrs. Bet ne katrs var mīlēties. Un tur ir liela atšķirība. :)

 

Otrs variants viennozīmīgi ir labāks. Vismaz tā baumo tie, kuri to dara mīlestības dēļ.. :)

5 1 atbildēt

pašsaprots, tas tiešām nav..

6 2 atbildēt

saprotu tevi. manas draudzenes arī par puišiem vien runāja un darīja ar viņiem visu iespējamos. :D bet tas bija pirms 6 gadiem. tgd man ir 20 un ir meitiņa, nezinu kāda būs nākotne kad meitņai būs 12. bet zinu ka būs ļoti nopietni par visu jārunā  :D viss ir brīnešķīgi. tā tik turēt.. tādus kā tu vajadzētu vairāk uz pasaules. plusi tev

4 0 atbildēt

tīk labs RAKSTS!!!!!!!!!!!!!!!!

ir arī kāds norm pusaudzis emotion

+ noo manis

4 0 atbildēt

tiešāam liels plus, pašai būs 15, un vispār nemaz nedomāju par to. Dažreiz draudzenes prasa,cik gados es domāju TO darīt, es pasaku,ka ne ātrāk par 18,uz kādiem 20,vrbt vēlāk, un uzreiz prasa-kāpēc tik vēlu,un blāblāblā? nu c`mon,man tagad ir svarīgāk tas kā es pabeigšu skolu un karjera,nevis kaut kāds sekss nu !

5 1 atbildēt

man ar galvā tajā vecumā bija sekss :D bet pirmo reizi bija 18 gados un tagad 22 savos domāju par seksu, bet tas ka es par to domāju nenozīmē ka es to gribu ar jebkuru to darīt un pargulēt tikai tāpēc ka gribu. Man princips ir iepazīt cilvēku tuvāk utt. un tad tik likties gultā un tas nav izdarām vienā, vakarā, ne nedēļā .....   

4 0 atbildēt

Nē, nē,  taisnība vien ir!  Ja tā padomā, tad, kad es augu ar saviem vienaudžiem, daudzus gadus atpakaļ: mēs pirmo reizi piedzērāmies 16 gados, bet tagad, mūsdienās 16 gadīgie jau klūvuši par profesionāliem alkāniem.

4 0 atbildēt

plus jau par to vien, ka savos 14, tu esi tik sapratigi domajoshs dzheks.

4 0 atbildēt

Beidzot kāds  kas domā pareizi : D

man jau klasē viena ir zaudējusi neainību 14 gados. Tagad viņa pēc maukas izskatās, un arī uzvedās tā. 

6 2 atbildēt

oo man arī tāds neliels šoks, ka šo raksta 15 gadnieks. Liels pluss! :)

5 1 atbildēt

Mūsdienās sabiedrība un daži labi žurnāli rada iespaidu ka ja tu 12 - 13. gados neēsi nodrāzies, tad tu bremzē. Manuprāt to visu veicina viss tas ko redzam mēdijos. Lielāka daļa mūzikas videoklipi ir pavedinoši. Nerunāsim par interneta plašumiem. manuprāt atdoties otram cilvēkam vajadzētu tikkai tad ja mīli viņu un esi tam gatavs. Ne pirmo reizi teikšu ka seks nav plika nodrāšanās. Tam ir jābūt kam skaistam un īpašam, bet šaubos vai 16 gados kāds cilvēks gana nobriedis lai spētu to īstenot.

4 0 atbildēt

Pēdējais teikums nevietā. Sex, cigaretes un alkahols ir bijis vienmēr!

Par sexu domas būs vienmēr kā sākas pubertātes vecums. Ta dabā ir iekārtots, jo pēcnāceji ir vajadzīgi, lai turpinātu pastāvēt cilvēce. Protams citam pirmasi sex ir ātrak citam vēlāk. Mēs visi esam atšķirīgi.

4 1 atbildēt

Biju diezgan pārsteigta izlasot, ka tev 15. Tomēr ir vēl kāds saprātīgi domājošs cilvēks. Malacis. ;) Liels + tev.

3 0 atbildēt

Beidzot kāds saprot, ka tas ir tizli, bet pats idiotiskaakais ir tad, kad veel blaustaas apkārt, it kā lielu varoņdarbu būtu izdarījuši.

3 0 atbildēt

Apsveicami, ka tu - čalis savos 16, tā domā. Pilnīgi piekrītu, ka jābūt gataviem, lai nodarbotos ar seksu. Katram savs ritms - cits jūtas gatavs 15 gados, cits 20. Man pašai ir 20, es esmu nevainīga, bet nejūtos atdalīta no "pieņemtās normas" emotion

3 0 atbildēt

Jap, šis raksts visus aizskāra! Es arī par to domāju, kā man tas ir apnicis

3 0 atbildēt

Paldies, tiešām jauks raksts. Patīkami lasīt.

Bet atceries, visi un visas grib seksu, ja netici padomā ko nozīmē komentāri par "baudu". Tikai tie, kas to nedabū publiski raud vai izdomā dažādus aizspriedumus, kuru dēļ iestājas "vienmēr viens" stāvoklis (ceru ka ar autoru tā nenotiks), vai vēl trakāk uzpiež savu viedokli citiem (kā piemēram, es).

Pa visam atklāti par TO:

1. Par meitenēm: Visas pēc tīņu vecuma gribēs salaist ar žigalo, jākli vai pisli (terminiem nav nozīmes). Ja pie apvāršņa parādās maukurs 99,9% sieviete atdosies. Būtībā sievietei vajag trīs zvērus: jaguāru - garāžā, ērzeli - gultā un ēzeli, kurš par to visu maksās (Es ēzelis nebūšu un nenovēlu tev par tādu kļūt).

2. Par vīriešiem - viņi ir mednieki - jo vairāk laužas, jo vairāk gribas. Bet, kad dabū viņi sieviet pamet, pasmejas un nolamā par pēdējo mauku (bet tā arī ir, ja dod pa labi pa kreisi), ja netici palasi Dostojevski. Īsti žigalo patiešam zin, ka sievietes ir pēdējās palaistuves, bet par to nerunā un klusē, jo tad viņiem seks ies secen, nevienam nepatīk dzirdēt patiesību.

3. Domā tikai ar savu galvu, jo Tu nekad nezini kas otrā pusē sēž un visi kas izliekas te par svētajām nevainībām kādos 70% ir pēdējie maukuri un maukas.

P.S. Tiem kam šis komentārs ne visai patika. Esmu raudošais tips (neesu ticīgs) - 22 bez seksa, bet neko nenožēloju, jo neesmu saķēris: STS (kaunuma utainību, sifilis, gonoreju, HIV (galastadijā -AIDS), hlamidiozi) citas šādas transmisijas slimības, piemēram, B hepatītu.

UN JĀ, kad mīlējies (arī orāli) lieto prezervatīvu, jo tas pasargā gan no saistībām (bērniem), gan no partnera sagrābstītām HAĻERĀM.

3 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »