local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

Wow, izrādās, ka šajā vecumā ir sapratīgi domājoši cilvēki! Prieks par tevi.

Atceros, kad es biju tavā vecumā, tad arī bij no malu malām jāklausās tas bezsakars par sexu. Bezmaz vai- vajag vai nē, bet ja esi nevainīs, tad esi lohs. Wtf?! Un tas tiešām nekur neder!

1330 45 atbildēt

Čali, malacis :) Domā ar savu galvu, nevis ar baru.

Kad izaugsi, kāda meitene būs laimīga ar tevim :)

976 14 atbildēt

jauki, ka ir arī tādi vīrieškārtas pārstāvji, kas spēj domāt  ar galvu nevis tikai galviņu :)

660 8 atbildēt

Liels pluss par rakstu, labi uzrakstīts un doma ir ļoti pareiza. Prieks, ak cilvēki domā.

548 11 atbildēt

Prieks, ka tu sava vecumā domā ar galvu nevis ar pakaļu kā vairums jauniešu. ;)

398 7 atbildēt

BĻĀVIENS! Es pat nepateiktu ka tev vēl nav 16...

Kaut VISI zēni domātu kā tu... BIG BIG + tev par rakstu...  es tev uz visiem 100% PIEKRīTU :)

379 4 atbildēt

Piekrītu! par šo pašu aizdomājos ikreiz, kad ieraugu 13 gadīgos autobusā bučojamies vai ejot pa ielu rokās sadevušies, come on es tajā vecumā spēlēju paslēpes un ar draudzenēm būvējām mājas lellēm..

349 28 atbildēt

Ak dievs, kā es tevi saprotu! :O

Cik  debīli šķiet, kad no draugiem jādzird..."ak dievs, cik tas ir lieliski, tā ir pati labākā lieta pasaulē, es nezinu kā es spētu bez tā.." utt Absurds, tā vien gribas iepļaukāt, un iekliegt sejā,ka tev vēl ir tikai 15, saņemies. Labi tas viss ir noteikti lieliski, nenoliedzu, bet nejau 15 gados, ne tādā vecumā par to ir tā jājūsmo!

Es tiešām neuzskatu, ka tik agrā mūža periodā kā prioritāte ir jānostāda sekss. Un ja jau 15 gados viss ir izmēģināts, nerunājot tikai par visdažādākajām seksa pozām un priekšspēles veidiem, bet gan viss, alkohols, spēles ar narkotikām utt.. taču apniks dzīvot. Ja tagad viss ir izmēģināts, ko tad tas cilvēks plāno darīt visu atlikušo dzīvi?

259 9 atbildēt

Respekt tev :)

212 3 atbildēt

Meh, man tas ar notika tieši 15 gados, un tas bija viens no labākajiem gadījumiem manā dzīvē, nedomāju, ka var čotka novilkt līniju normāli vai nē! Viens 15 gados spēlē fiškas, cits jau 13 gados ir sakarīgs...

Galvenais, lai tas notiek tāpēc, ka TU to gribi, nevis dēļ peer pressure, vai citiem debīliem iemesliem..

169 12 atbildēt

Agrāk mēs ar draugiem pa kluso asfaltu kožļājām, kožļenes nebija, gadus 15 atpakaļ, un mēs ar puikām skrējām tur kur asfalts tika uzlikts, sagām pikuci u kožļājām, par TO nemaz nedomājām)

155 3 atbildēt

 Es domāju tāpat kā tu !! emotion

125 5 atbildēt

Es arī savējo zaudēju 15 gados, un nemaz to neožēloju. Pieaugšanas pakāpes visiem ir atšķirīgas (da labi -11 gados varbūt arī ir par ātru), bet es to nedarīju, lai izpatiktu draugiem, vai uzceltu krutuma līmeni.

135 44 atbildēt

Lūk ko vajag tīņu žurnālos raxtīt ikreiz kad kāds 13 gadīgais prasa attiecību/gultas padomus!!!

Prieks, ka tev ir smadzenes!! +++

89 2 atbildēt

tas pats par alkaholu. ģimnāzijā staigā 7 klases meitenes ar džekiem un runā kā vakar atrāva komu, dzēra šņabi, laida ar visām pēc kārtas, nu comoon`

66 1 atbildēt

Daudzi savu pusaudžu gadu rīcību nožēlo jau pēc dažiem gadiem. Bet daži tā dzīvo visu dzīvi.

65 3 atbildēt

Es pilniba piekritu Tev... Es ar nesteidzos ar nevainibas zaudeshanu atri.. :) 

65 4 atbildēt

Tas saucas - vecāku bezatbildība. Bērnus šeit īsti nevar vainot, jo bērni ir kā mazi, dumji dzīvnieciņi, kuriem nav atbildības sajūtas un kuriem prātā tikai spēles. Šajā vecumā pieaugušais un viņa padomi ir vienīgais, kas spēj palīdzēt bērnam atšķirt pareizās no nepareizām rīcībām un ja šādas vecāku uzraudzības nav, tad bērns ir gatavs paveikt jebko, lai tikai remdētu savu ziņkārības sajūtu.

68 21 atbildēt

no pieredzes runāju - daudzi apkārt 14-15 gados runā, kā ir pamēģinājuši, taču liela daļa no viņiem nemaz nav, tici man. bieži vien tā ir plika runāšana, zīmēšanās un izrādīšanās, jo liekas, ka ātrāk pārguļoti-ātrāk būsi liels! 

varbūt es esmu konservatīva vai pārāk romantiska, bet es uzskatu, ka pirmajai reizei jābūt ar sev nozīmīgu cilvēku, lai ir tā pa smuko! neesmu pārliecināta, ka 15 gados Tu vari būt tam gatavs un arī atradis sev patiešām nozīmīgu cilvēku, kuram pirmoreiz ļauties... es personīgi smejos par tām meitenēm, kas 14-15 gados "gandrīz visu ir pamēģinājušas" un tad lielās visiem apkārt. (smējos arī, kad man pašai bija 14-15) meitenēm jo sevišķi - tas parāda meitenes vērību un pašcieņu pret sevi. 

pluss par rakstu, vairāk tādu domājošu jauniešu, kā Tu! ;)

35 0 atbildēt

Man pēc 2 nedēļām būs 19 un esu nevainīgs. Un kas par to. Meitenes patīk un gribās, bet kad vajadzēs tad arī vis notiksies, jo labākās lietas nāk tikai ar laiku

32 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »