local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

ahh, tieši šodien domāju par mūsdienu jaunatnes degradāciju. par to, ka žēl , ka BĒRNI 12-15 gados jau tekoši lieto alkoholu, smēķē un drāžās. pretīgi ieiet skolas tualetē vai stāvot rindā kafejnīcā klausīties kā 5., 6. klases meitenes runā par to, kā vakardien pielikušas seju un salaidušas ar padsmit puišiem. tas ir normāli? manuprāt, nav viss. un te jau vairs neiet runa par kaut kādu reliģiju vai ko, bet tīri par to, ka gan meitenes, gan zēni šobrīd cenšas ātrāk pieaugt, darot to, ko dara pieaugušie. jā, citās valstīs 9-11 gados meitenes jau kļūst par mātēm un tas ir pieņemami, bet mēs dzīvojam Latvijā. protams, sekss nav kaut kāda dāvana tad, kad sasniedz pilngadību un ķipa tgd vari drāzties cik gribi. protams, ar seksu var nodarboties, kad vien vēlies, bet es uzskatu, ka tam ir jānobriest, un 12-15 gadi noteikti nav īstais vecums.

Meitenes, necentieties būt vecākas, izbaudiet, to, ka varat būt vēl bērni. man tagad ir 18, arī man ir bijuši trakuma gadi, bet es patiesi vēlētos atgriezties savos 15, 16 un nodzīvot tos savādāk, jo kļūdas saprot tikai pēc to taisīšanas. Kad Jums uzradīsies puisis, kurš patiesi gribēs ar jums būt kopā un jūs ar viņu - viņš noteikti daudz vairāk novērtēs, ja būsi tīra un neaptraipīta, nevis pisusies ar visiem pēc kārtas. protams, par to vairs neiet runa, ja čalis grib tikai seksu.

ahh, žēl ka tāpat šo te garo penteri neviens neizlasīs un, ja izlasīs, tad tas tpt neko nedos, bet es ceru, ka vismaz kāds ieklausīsies un padomās!!

visam savs laiks!

xoxo

29 0 atbildēt

Ja tev ir 15. gadi, tad tiešām respect tev, tāda domāšana, saprašana, vnk apsveicami!

Raksti arī gudri, nevarētu pateikt ka tev ir 15.

 

Use Condom!!! emotion

25 0 atbildēt

Mana klasesbiedrene ir stāvoklī. Un es eju 8.klasē. :(

24 0 atbildēt

 

ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

oi, jā man arī ļoti nepatīk, kad kāds šadi saka, tāda uztvere ir galīgi garām, nokoļīši, izcirtīšu un tādā garā.. man personīgi tas riebjas.. 

22 2 atbildēt

Nu te es tev piekrītu, bet man pašam ir zināms gadījums. ..

Man pazīstams zēns ir kopā ar meiteni. Viņi tiešām ir labs pāris. Ir kopā kopš 6.klases. Viņiem bija 12 gadi kad sagāja kopā. Pusis ar meiteni ir kopā jau 4 gadus. Kad viņiem bija 15. Viņi pirmo reizi to izdarīja. Un vēljoprojam kopā ir laimīgi. Es uzskatu, ja tu tiešām domā, ka tas ir īstais cilvēks ar ko vēlies, un ar ko nenožēlosi + Ja tu viņu gandrīz jau pat vai mīli. TAD TUR NEKĀDU PROBLĒMU NAV. Bet ja tiešam drāzies ar katru mauku, tad gan ir jāpadomā...

20 1 atbildēt

Klausies, prātīgs puika esi!;D

20 2 atbildēt

Es piekrītu tam, ka sekss šajā vecumā ir tikai un vienīgi pūļa uzspiesta parādība, jo šajos gados, kad cilvēka ķermenis un prāts tikai nobriest, ir vardarbīgi pašam pret sevi ielaisties seksuālos kontaktos. Kamēr cilvēks nav izaudzis un sevi neapzinās kā personību, šāda sasteigta drāšanās,jo tas it kā ir forši, nevar novest pie baudāma rezultāta, īpaši  meiteņu gadījumā.

Ja ir attiecības, tās ir ilgstošas un cilvēki viens otram uzticās, tas var izvērsties pozitīvi, bet vienas ballītes nodrāšanās tomēr nav domāta nenobriedušiem prātiem.

21 4 atbildēt

Man personīgi 16 būs pēc 2 gadiem un pāris mēnešiem, bet par to es vēl tagad nedomāju. Priekš kam man jādomā par to, kas man patreiz nav vajadzīgs?

18 2 atbildēt

man arī nereāli kretinē tas viss. Tūlīt jau pabeigšu 7to klasi- bet viss ko es dzirdu soc.zin. stundā no puišiem- kad mēs runāsim par sexu, par pozām utt. kaamooon, tas viss vēl ir priekšā un skolā nav jāmācās par to kā labāk to izdarīt! kur nu vēl 13, 14 gados... 

liels + raksta autoram, vismaz kāds saprātīgs cilvēks šajā vecumā ;) 

15 0 atbildēt

patiikami ir, ka ir tadi cilveeki kas tā domā )) emotion emotion

18 3 atbildēt

mīnusu licēji-get a life. nav taču normāli salikt rakstam un katram kumentāram mīnusu tikai tāpēc, ka jums sex tomēr ir pirmajā vietā.. emotion

14 0 atbildēt

Malacis čali. emotion 

Prieks, ka ir daži normāli cilvēki šajā vecumā, pašam ir 16 un tādas lietas ne prātā nenāk, jo skaidrs, ka tas ir par ātru. Un drīzāk par to būtu jākaunas, nekā ar to jālielās. +++

14 0 atbildēt

Piekrītu

15 2 atbildēt

pohui cik gados ir zaudejis/jusi, bet ka jau 20 gados sēž un nevar saskaitīt ar cik ir pārgulejis/usi tad tas ir PIZDETS 

12 0 atbildēt

Protrams liels pluss tev par šo rakstu,jo bieži tādus puišus ar smadzenēm vietā satikt nevar!Bet jebal tak ko jūs te visi cepaties kas ir normāli un kas nav,tā ir katra cilvēka personīgā dzīve ,dara ko grib,kur grib  un kad grib ( protams saprāta robežās,lai tas neskar citus cilvēkus).tās kuras te baigi gudri runā - es šajā vecumā bārbijas spēlēju,paslēpes,zīmēju ar krītiņiem ārā,cmon nevienu tas īsti neinteresē.Katrs pieaug savādāk,citi 13 gados vēl kolekcionē fiškas kāds savos 13 jau spēj saprātīgi domāt.Tādēļ nespriedelējat pēc gadiem. :))A varbūt tās ir tikai manas domas

 

Bet čali Tu patiešām esi malacis

11 0 atbildēt

Vot vecis pateica zelta vārdus ;)

11 1 atbildēt

Malacis puika, kādai meitenei ar tevi ļoti paveiksies! Super, kau visi saprastu, ka sekss ir kaut kas tik skaists un intīms, ko nevajadzētu darīt ar visiem, kas pagadās...

11 1 atbildēt

Lai pišās cik gados grib, par sekām būs jādomā pašiem. (:

12 3 atbildēt

Man čomam 20 gadi un viņs vel nevainīgs, un galīgi par to neperās ;]

9 0 atbildēt

Šis komentārs, iespējams sadragās manu cūkas slavu, bet es pat tagad tā īsti par seksu nedomāju. Nu reizēm domāju, bet tā pa īstam es vēlos tikai vienu - satikt īsto un vienīgo, kuru mīlētu un darītu laimīgu līdz nāve mūs šķirtu =]

9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »