local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

Man čomam 20 gadi un viņs vel nevainīgs, un galīgi par to neperās ;]

9 0 atbildēt

Lai pišās cik gados grib, par sekām būs jādomā pašiem. (:

12 3 atbildēt

Šis komentārs, iespējams sadragās manu cūkas slavu, bet es pat tagad tā īsti par seksu nedomāju. Nu reizēm domāju, bet tā pa īstam es vēlos tikai vienu - satikt īsto un vienīgo, kuru mīlētu un darītu laimīgu līdz nāve mūs šķirtu =]

9 0 atbildēt

+

Un jā.. ik reiz, kad redzu kkādus 12.gadīgos ejam rociņās un bučojamies nodomāju.. Ak, kādi muļķīši!

No malas izskatās tizlāk kā tas patiesībā ir..

8 0 atbildēt

Prieks ka tomēr ir kāds kurs domā ar galvu. Piekrītu tev, un  neticu tiem kas saka ka zaudēja nevainību 13 gados, tāpēc ka ta gribēja. To izdara drīzak tāpēc ka ta ir stilīgi, un tapēc ka visi apkart saka ka to jau ir darījuši. Man pasam ir 20. Mans pirmais seks bija liela kļūda, ar cilvēku kurš man neko nenozīmēja. Un pārējie tāpat. Tad kāda jēga?

PS. nahuj nevar noņemt to pastrīposanu :D

8 0 atbildēt

Tu masturbē pie skapja?

26 18 atbildēt

kāds tur sekss šmurguļiem , ja puse nezin kā aizsargāties.

21 13 atbildēt

un ir citi cilvēki, kas pēc gadiem nožēlo to, ka ātri zaudējuši nevainību.

8 0 atbildēt

High five,tādi kā mēs,esam maz,mēs esam izredzētie emotion

9 1 atbildēt

čali, kārtīgs + Tev. Pati esmu šajā vecumā, un pēdējā laikā, tā sāk izskatīties, kā ''modes lieta''. neesmu nekāda old scool, bet nu tiešām, katram ir sava galva uz pleciem, gan jau arī pienāks laiks, kad katrs būs gatavs.

10 2 atbildēt

Nu vismaz ir kads kas doma logiski.. Prieks ka tadi vel ir palikushi... Malacis ;** 

8 0 atbildēt

Raksts liek aizdomāties +++++

12 4 atbildēt

bljee veciit! :D to sauc par pubertitaates vecumu un tas viss ir normaali. un katrs ar seksu nodarbojas kad vien vinjsh grib un tur gan nav tava dariishana. man pasham arii besii ka visu laiku blakus kaads tikai par izcirshanu runaa bet nu es to uztveru kaa humoru. es pasmejos pa vinju ka vinjam cits nekas neinteresee un tur nav par ko cepties ;)

8 0 atbildēt

Kotty, tas ir tikai apsveicami, prieks par tādiem jauniešiem, kā tu!

9 1 atbildēt

Prieks ka mūsdienās puisis tavā vecumā māk domāt un pastāvēt par savām domām. Ta turpināt, un seks līdz 17 vai 18 nemaz nav vajadzīgs

8 1 atbildēt

Šito rakstu ar vajadzētu dažiem maniem draugiem parādīt !

7 0 atbildēt

Malacis! Gluži manas domas. Mūsdienās netrūkst nogribējušos jaunekļu, bet ko tur darīt, viņi ir un būs.

7 0 atbildēt

man arī ir 15 un es arī līdzīgi domāju!! +

8 1 atbildēt

Cepums Autōram. 

Nekad nepaļaujies uz vairākumu. ;)

7 0 atbildēt

vot, vot.. mans puisis visu laiku par to vien doma, un kad es biju piedzerusies tad es vinam teicu nu lbi pec menesa varesi un kaa menesa beigas klat, taa vins uzreiz man atgadin un saka lai neaizmirstu to ko kip soliju.. nu psc.. es ar vinu esmu kopa jo man vins patik, un netaisos ar vinu uzreiz likties gultaa. un zb, jau..

un nav neviena normala tusina uz kuru aiziet, ka tikai tevi tur neizps ... riebjas tadi cilveki.. 

11 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »