local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmais solis lielo pasaulē4

Neticamā veidā Laimis sasniedzis Smiltenes turnīra labāko sešpadsmit dalībnieku kārtu. Veiksme vairs nevar būt vienīgā dabiedrotā cīņā par panākumu, sešu pokemonu cīņā jabūt izturībai, meistarībai un labiem, uzticamiem cīņu biedriem mazajās pokebumbās. Lasiet kā Laimim klāsies cīņā pret Elmāru, vienu no šī turnīra spēcīgākajiem treneriem.

Smiltenes centra stāvvieta sen nebija redzēta tik tīra no cilvēkiem. Ap iezīmēto laukumu sastājusies puse pilsētas, liela daļa tikko atskrējuši no iepriekšējās cīņas, kas norisinājās pie vietējās estrādes.

-Pokemonu cīņas ir kļuvušas neticami populāras- Mia čukstēja Adrianam. Viņš meitenei bija vistuvāk, Laimis atradās piecus soļus priekšā, bet Eduards gabaliņu iepalika. Visi četri soļoja pa autoostas laukumu, tā dodot sev iespēju apbrīnot pūļu pārvietošanos un aicinājuma saucienu par cīņas sākumu.

-Vēl nedaudz un šis pārspēs pavasara ledus drudzi- Adrians atbildēja, atsaucoties uz televīzijas sniegto skatītāju skaitu nacionālo sacensību laikā -mūsu sportam izveidojusies pat federācija un to plāno ielikt kā vienu no olimpiskajām disciplīnām- pavisam nesen Lozannā, Starptautiskā Olimpiskā komiteja pacēla jautājumu par pokemonu cīņu iekļaušanu kā olimpisko disciplīnu.

-Veiksmi man draugs- īsi pirms Laimim bija jāuzsāk savs gājiens caur cilvēku izveidotu koridoru uz viņa vietu cīņas laukā, Eduards paspraucās garām Adrianam un Miai, lai paspiestu roku draugam, tā atgādinot, ka vismaz trīs cilvēki starp skatītājiem vienmēr būs ar viņu.

Eduarda piemēram sekoja arī Mia un Adrians, piekodinot neapjukt pūļa priekšā un paļauties uz saviem pokemoniem. Visi trīs draugi sekoja Laimim aiz muguras, izejot cauri cilvēku pūlim, lai aizveroties koridoram, viņi būtu skatītāju pirmajās rindās. Neglīta taktika, ko varēja atļauties treneru tuvākie draugi.

-Labdien dārgie draugi, skatītāji, fani un visi citi, kas sanākuši, lai vērotu neatkārtojamu cīņu starp šiem puišiem, Elmāru Gaismiņu un Laimi- runātājs bija tiesnesis, aptuveni divdesmit piecus gadus jauns vīrietis ar zirgastē sasietiem melniem matiem. Tērpies pelēkā kreklā un zilos džinsu šortos, pēc skata, viņš neatšķīrās no cilvēkiem pūlī aiz viņa.

Savukārt Elmārs izskatījās tikpat ekstravagants kā Adrians, virs viņa galvas atradās zaļa matu sega, puisi nedaudz piezemētāku padarīja melnais krekls ar oranžajiem akcentiem. Bikšu jostu rotāja sešas pokebumbas, satraucot Laimi, jo šajā turnīrā Elmārs izmantojis vien četrus pokemonus, divus spējot paslēpt no pretinieku acīm.

-Visiem noteikumi skaidri?- tiesnesis savā spalgajā balstiņā iztaujāja pretiniekus -izvēlaties pirmo pokemonu- viņš caururba gaisu ar abiem karodziņiem kā starta signāls cīņai.

Laimim jau bija skaidrs, kura pokebumba lidos pirmā. Roka jau pieskārās vidējai pokebumbai, kurā mita pokemons, kas Laimim pievienojās vienā no Valmieras stāvlaukumiem.

Tas ir ļoti iespējams vājākais pokemons Dodo ar milzīgu cīņas gribu izleca no pokebumbas un vispirms atskatījās atpakaļ uz Laimi, dodot zīmi, ka darīs visu iespējamo, lai gūtu uzvaru. Viņa uzdevums būs novārdzināt Elmāra pirmo pokemonu, lai Laimja nākamā izvēle spētu gūt vieglu uzvaru, saglabājot Laimi cīņā par uzvaru.

-Es izvēlos tevi- Elmārs vienlaicīgi izsauca Spīrovu -parādi, kurš putns lido augstāk- tuvākie cilvēki, kuru ausis sasniedza trenera joks, pasmējās par gaumīgo joku. Tikmēr Laimim tas likās nedaudz pazemojošs, arī Dodo labā galva, izjūtot kaunu, noliecās zemāk.

-Parādīsim, kur vēži ziemo- tik kaujinieciska balss no Laimja nebija dzirdēta vel nevienā cīņā, viņa pavēle izskanēja tik pārliecinoši un skaidra, ka pēc cīņas Eduards atzina, pats izjuta pienākumu doties cīņā.

Dodo divas reizes ar kājas naga galu noglāstīja asfalta virsmu, pirms metās uz priekšu neticamā ātrumā. Spīrovs lidinājās aptuvenu metru virs zemes, tik tikko pamūkot malā no strausveidīgā pokemona uzbrukuma. Dusmīgās putna acīs iezibējās izbailes, kuras traucēja izvairīties no atkārtota Dodo uzbrukumu. Nabaga Spīrovs uz sevi uzņēma Dodo piedāvāto ātro uzbrukumu pilnībā nesagrupējoties un sāpīgākajā iespējamajā veidā, nokrītot uz cietā asfalta seguma.

-Spirov, celies mans draugs- kliedza Elmārs. Kāda balss čukstēja Laimja prātā, ka pretinieku pārsteigusi Dodo cīņas drosme un spējas, viņam pat nepaspējot dot nevienu sakarīgu pavēli kā izvairīties no nelidojošā putna.

Pūlis visapkārt uzgavilēja Laimja veiksmīgajam sākumam, kaut kādā mērā cerot, ka šajā cīņā notiks pārsteigums un mazais Dāvids spēs nogāzt lielo Goliātu, kā šīs cīņas kontekstā iesaukts Elmārs.

 
43 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👌

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt