local-stats-pixel fb-conv-api

Būs vēl . . .4

Pavadīt jauku vasaras dienu skatoties kā divi no labāko sešpadsmitnieka raunda pokemonu treneriem sacenšas ir teju kā sapnī. Labāk var klāties vien, ja esi viens no šiem treneriem. Stājoties pretim Elmāram, Laimis ir viens no treneriem, kuriem izdevies sevi saukt par vienu no sešpadsmit labākajiem treneriem Smiltenes turnīrā. Kā viņam tur klāsies, lasiet tālāk !

Dodo turpināja pa cīņas laukumu dzenāt nabaga Spīrovu, neļaujot putniņam attapties, kad jau uzbruka ar jaunu sparu. Spīrovam paceļoties augstāk, Dodo izmanto tumsas uzbrukumu, no kuriem augstumā izvairīties ir vēl sarežģītāk.

Elmāram nācās vien noskatīties kā viņa pokemons bez žēlastības tiek dzenāta pa cīņas lauku. Jebkura viņa pavēle novērstu Spīrova uzmanību, pakļaujot pokemonu briesmām, ko Dodo nevilcinoties izmantotu. Tik ātru strausveidīgo pokemonu pieredzējušais Elmārs no Olaines vēl nebija redzējis. Strausa spēcīgās kājas pa asfaltēto segumu skraidīja ar acīmredzamu, bet neticamu saķeri, neizslīdot nevienā virziena maiņā.

-Malacis Dodo, piebeidz viņu- pokemonu cīņā Laimis nekad nebija juties tik pacilāts, stāvot tik tuvu uzvarai pirmajā cīņā pašlaik svarīgākajā kaujā.

Spīrovs kustējās aizvien slinkāk, ja sākumā ātruma īpašības ļāva lidot jau ar aprēķinu par nākamo Dodo iespējamo uzbrukumu, tad tagad putns knapi spēja sevi paglābt no kārtējā strausa ātrā uzbrukuma.

Izdzirdot Laimja pavēli, Dodo pielika soli savā ātrumā, spēcīgās kājas nenogurstoši sekoja Spīrova lidojumiem līdz ļāva vēlreiz tiešā triecienā veiksmīgi uzbrukt ar ātro uzbrukumu. Šoreiz trāpījums bija tik sāpīgs un precīzs, ka Spīrovs nokrita zemē, vairs nespējot piecelties. Tiesnesis pacēla karodziņu, paziņodams, ka Spīrovs zaudējis spēju turpināt cīņu un Elmāram viņš jāatsauc, lai cīņā sūtītu citu pokemons.

-Tu esi labākais- Laimis laukuma otrā galā priecājās par Dodo panākumiem, būdams lepns, ka pirms pāris nedēļām nestāvēja malā, kad neiecietīgais treneris Valmierā apkārtējiem piedāvāja strausveidīgo putnu.

Arī Dodo acīs bija vērojams neviltots prieks, neliels slapjums no acs samitrināja viņa brūnās spalvas. Abas putna galvas iekliedzās, paceļot knābi augšup, cenšoties aizsniegt iespējami augstākas debesis.

-Es izvēlos tevi, Dragonair- Elmārs izjauca jauko mirkli, izsaukdams pūķa tipa pokemonu, kurš šajā turnīrā viņam jau atnesis vairākas uzvaras.

Dragonairs ir garš, rāpuļveidīgs pokemons ar debeszilām zvīņām un baltu pavēderi. Viņam ir noapaļots purniņš, ovālas purpursarkanas acis un mazs, balts rags uz pieres. Katrā galvas pusē atrodas mazs, stilizēts spārns, kas ir balts un pašā dziļumā izliekts spirālē. Dagonaira ķermeni rotā trīs zilas kristāla lodes: viena uz kakla un divas uz astes.

-Tu esi skaists- Laimja acis zaigoja, Dragonaira burvības apžilbināts, nokavējot Elmāra pirmo pavēli savam pūķa pokemonam.

Neticami precīza un apbrīnojami spēcīga pūķa elpa piebeidza Dodo performanci labāko sešpadsmitnieka raundā. Viņš aizslīdēja tālu garām Laimim, apstājoties pie Eduarda kājām. Visām četrām acīm vienlaicīgi aizveroties un abām galvām bezspēkā noguļoties uz cietā seguma.

Skatītāji visapkārt līdzjūtīgi nopūtās, pirmo reizi redzot uzvaram cīņā pokemonu no kura sagaidīt pretinieka zaudējumi ir gluži necieņa pret sevi. Laimis jutās lepns par savu pokemonu, atsaucot Dodo pokebumbā, viņš tam čukstēja vairākus slavinošus vārdus, pirms pielika pie jostas.

-Es izvēlos tevi, Sindekvīl- Laimis paņēma nākošo pokebumbu un meta cīņā savu uguns pārstāvi. Tie skatītāji, kuri jau iepriekš bija redzējuši Dragonairu cīnāmies, smagi nopūtās. To sajuta gan Laimis, gan aiz viņa stāvošie draugi, kuri nezināšanā raustīja plecus.

-Uguns metēju- Laimis laiku lieku netērēja un metās Dragonairam virsū ar tādu pašu sparu, kādu Dodo izrādīja pret Spīrovu.

-Izvairies- Elmārs ar aizdomīgi mierīgu balsi pavēlēja Dragonairam gluži kā atsperei lēkāt no viena cīņas laukuma stūra uz otru, aizķerot vien liesmu karstumam.

Sindekvīla uzbrukums sasildīja tuvējo apkārtni, gaisam kļūstot par desmit grādiem siltākam kā to rādīja viedierīču aplikācijas. Visvairāk cieta Elmārs, kura tuvumā nokļuva lielākā daļa siltuma, iespējams tieši tādēļ viņš lika Dragonairam no aizsardzības pāriet uzbrukumā.

-Pūķa elpu- puisis kliedza, kārtējo reizi noslaukot sviedrus no slapjās pieres.

Dragonaira uzbrukums bija tik neprecīzs cik vien tas varēja būt. Pieaugošais karstums ietekmēja pūķa domāšanu un cīņas spējas, virzoties tālāk no karstākajām cīņas lauka vietām, kas vienlaikus arī tuvināja abus pokemonus. Jau pēc brīža Elmārs lika savam pokemonam uzbrukt ar ūdens uzbrukumu, par ko uztraucās visi apkārtējie, redzot Sindekvīlu iznākam no pokebumbas. Par nelaimi Dragonairam, kolīdz ūdens šalkts parādījās cīņās laukā, tās pārvērtās tvaikā.

-Tu esi labāks kā domāju- noteica Elmārs -tavas iepriekšējās cīņas nerādīja, ka esi tik nopietns spēks- Elmārs atsauca Dragonairu no cīņas atzīstot, ka šis pokemons ir zaudējis. Pūķim bija kļuvis krietni pa karstu, treneris acīs nolasīja lūgumu tikt atsauktam no cīņas -mans pūķis Smiltenē vēl nebija izjutis zaudējuma rūgto garšu, tā mums būs mācība, ka jāciena jebkurš pretinieks, īpaši, ja mazais velniņš čukst, ka cīņa būs viegla-

Laimi pretinieka vārdi cēla spārnos, augstāk kā to spētu Red Bull dzērieni. Tas noplicināja uztraukumu, kādam vajadzēja būt pirms nākamā pretinieka izsauktā pokemona. Elmārs izsauca Nidokvīnu, indes un zemes tipa pokemonu, kas varētu būt ciets rieksts mazajam Sindekvīlam.

 
40 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv