local-stats-pixel fb-conv-api

Teo Ruz pārsteidz ar videoklipu dziesmai ''Perreo''0

Pērnā gada 10.decembrī, jaunu singlu klajā laida mūziķis Teo Ruz. Viņš klausītāju vērtējumam izdeva dziesmu ''Perreo''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Lai gan ''Perreo'' ir tiešām jauna dziesma - tā nav pati jaunākā. Mūziķis aktīvi darbojas ap jaunām dziesmām. Mūziķa diskogrāfija, pagaidām, sastāv no nedaudz vairāk kā desmit skaņdarbiem. Jāpiemin, ka savu pirmo dziesmu viņš izlaida tikai pērnā gada 18.februārī. Šogad viņš ir paguvis izlaist jau divas dziesmas - 1.februārī ''Iniciativa'' un ''En El Cielo''.

Par spīti tam, ka mūziku viņš sāka izlaist vien pērn, viņam jau ir izveidojusies lojāla un stabila fanu bāze. Piemēram, iekš Spotify viņam ir vairāk kā 11 700 ik mēneša lojālo klausītāju. Tas ir tiešām labs cipars mūzikas karjeras sākumpunktā. Atliek vien turpināt radīt kvalitatīvu mūziku.

Jaunajam censonim ir kā talants, tā arī potenciāls sasniegt visus nospraustos mērķus. Lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida. Censonis, kas iegulda laiku, pūles un līdzekļus savā hobijā. Tas ar laiku viņam noteikti atmaksāsies!

Piedāvājam noklausīties vieno no Teo Ruz jaunākajiem skaņdarbiem - ''Perreo''. Aicinām arī paralēli piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas neko nemaksā, taču kalpo kā lielisks atbalsts mūziķa attīstībai. Atsauces vietā pievienota saite, kura Tevi nogādās uz mūziķa Instagram profilu. Dodies un pieseko tam! Lai labi skaņ arī viņa skaņdarbs!

Šai dziesmai ir arī kvalitatīvs mūzikas videoklips. Jauku skatīšanos!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000