local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķi xrobertsl un st4rface apvienojas dziesmā ''Sākums Un Beigas''1

25 10

Jauno gadu aktīvi uzsākuši vairāki pašmāju mūziķi. Viens no tiem ir st4rface, kurš kopā ar reperi xrobertsl ir izlaiduši kopīgu skaņdarbu - ''Sākums Un Beigas''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās un arī YouTube.

St4rface ir 20 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no Valmieras, taču dzīvo jau vairākus gadus Rīgā. Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Pilsētas Gaismas'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Vēl, Vēl'' un arī citiem. Viņš ir iepriekš sadarbojies arī ar tādiem talantīgiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Br1xzy un citiem.

Pērnais gads st4rface bija ražens. Tas bija viņa debijas gads Latvijas mūzikā, taču samērā veiksmīgs. Iekš YouTube platformas vairāk kā 350 tūkstoši skatījumu, bet Spotify - virs 120 tūkstošiem klausījumu. Viņa daiļrade bieži vien ir dzirdama arī Latvijas radio stacijās.

Lai gan st4rface biežāk rada pankroka stila mūziku, šī dziesma vairāk ir melodiskā hip-hopa žanrā. ''Sākums Un Beigas'' ir dziesma par to kā katrs sākums ir kā jaunas beigas un otrādāk. Protams, ka dziesmā tiek runāts arī par neveiksmīgām attiecībām.

Tikmēr xrobertsl labāk pazīstams ir ar savu mūzikas video dziesmai ''Vaska Muzejs'', kam YouTube platformā piecu gadu laikā ir virs 78 tūkstošiem skatījumu. Viņa mūzikai ir vairāki miljoni kopīgo klausījumu visu šo gadu laikā un viņš Latvijas hip-hopa scēnas veterāns, kurš ar mūziku nodarbojas vairāk kā 8 gadus.

Ir labi zināms, ka st4rface viens no lielākajiem elkiem Latvijas mūzikā ir tieši xrobertsl jau no sākta gala, tāpēc šī sadarbībā mūziķim nozīmē daudz. Noteikti ir patīkami radīt dziesmu kopā ar mūziķi, kurš agrāk bijis kā motivācijas avots. Dziesma ierakstīta ''EDR Ieraksti'' mūzikas studijā, taču par tās apstrādi parūpējies ir latviešu reperis Punkts Uz I, kurš pārstāv repa apvienību Kreisais Krasts.

Piedāvājam noklausīties st4rface un xrobertsl kopīgo dziesmu ar nosaukumu ''Sākums Un Beigas''. Dziesma pieejama arī Spotify, Apple Music un visur citur. YouTube versija pieeja nedaudz zemāk.

Lai labi skan! Dziesmu vari atrast arī Spotify, Apple Music un visur citur!

25 10 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

ausis aizgāja ciet

4 0 atbildēt