local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis st4rface pārsteidz ar mūzikas videoklipu ''Pārāk Daudz''16

28 16

30.novembra vakarā, jaunu mūzikas videoklipu izlaida pašmāju mākslinieks st4rface. Viņš izlaida pankroka stila dziesmu ar nosaukumu ''Pārāk Daudz''. Mūzikas videoklips ir pieejams YouTube, bet pats audio - visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

St4rface ir 20 gadus vecs pašmāju mūziķis, kurš mūziku latviski sāka vien izlaist šogad. Viņa mūzika gan ātri tika sadzirdēta un novērtēta - viņa daiļrade bieži vien ir dzirdama vairākās Latvijas radio stacijās. Šogad viņš sadarbojās un izveidoja kopīgu skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Vēl, Vēl'', ar Latvijā labi zināmo reperi Trench Mafia Locco.

Jaunā mūziķa singls ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' ir skanējis aptuveni 250 reižu šogad Latvijas radio staciju ēteros. Šis skaņdarbs piedalījās ar Radio SWH radījumā ''Priekšnams'', kur spēja noturēties astoņas nedēļas un uzkāpa līdz pat 6.pozīcijai. Tagad tur piedalās arī viņa un Skredss kopīgā dziesma ''Lāsts'', kas tur jau ir sesto nedēļu un tagad ir 5.vietā (pirms tam atrodoties pat augstajā 3.vietā).

Jaunajā dziesmā tiek runāts par attiecībām un grūtībām, kas tajās tiek piedzīvotas. Ja blakus ir pareizais cilvēks, tad šīs grūtības beigās atmaksāsies. Jāsaprot gan tas, ka pareizo cilvēku atrast nav viegli un bieži vien tiek vērots garš ceļš, lai šo cilvēku atrastu.

Ap viņa dziesmu un mūzikas videoklipu ir strādājuši tādi paši jaunieši kā viņš. Mūzikas videoklipa veidotājs Darens ir vien 18 gadus vecs, bet mūzikas inženieri arī ap šo vecumu. Šis vien pierāda, ka jaunieši Latvijā var veidot kvalitatīvu saturu. Jācer, ka tauta to spēs novērtēt!

Pankroks Latvijā jau kādu laiku nav bijis aktīvs un tieši st4rface ir viens no vadošajiem mūziķiem Latvijā, kurš cenšas šo mūzikas žanru atdzīvināt un atkal padarīt populāru. Mūziķim šis gads ir bijis ļoti aktīvs. Arī nākamgad viņš centīsies aktīvi savus fanus pārsteigt ar jaunu mūziku. Piedāvājam noskatīties mūzikas videoklipu viņa jaunajai dziesmai ''Pārāk Daudz''.

Oficiālais mūzikas videoklips st4rface jaunajai dziesmai ''Pārāk Daudz''. Novērtē!

28 16 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ah@jeķ, kā es esmu pārsteigts par šādiem pārsteigumiem katru otro nedēļu! Pārsteigums pēc pārsteiguma! Es jau aizpagājušajā nedēļa domāju, ka nu ir viss, nu vairs pārsteigumu nebūs! Nekā! Tikko atkal pārsteigums!

11 0 atbildēt

Iemācies "pārsteidza" vietā pielietot kādu citu vārdu.. apbūra, fascinēja, uzmirdzēja, eksplodēja😂! Savādāk viens un tas pats teksts!😁

5 0 atbildēt

10 dienās 10 reizes pacelts raksts. Nē, nemaz neklausīšos, nekad, bet par ietiepību mīnusus apsolu😂, apnicis redzēt savu acu priekšā vienu un to pašu!😕😂

5 0 atbildēt

KristoferaDzīve PĀRSTEIDZ Ar patiesību - Kārtējais bezjēdzīgais gabals, nekā jauna, nekā interesanta.!

5 2 atbildēt

Tik izlaiz miskasti pec miskastes, sho degenereto kastreto kakju kori reklamet var beigt ? 😄

3 0 atbildēt

Skaista onānista dziesmiņa - Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz, Pārāk Daudz,!....

https://media.tenor.com/images/68af42f117706ddbf5c846797f899b11/tenor.gif

2 0 atbildēt

St4rface ir 20 gadus vecs (c)

Darens ir vien 18 gadus vecs (c)

Nu vnk ārprāts, veci vien tie mūziķi, tfu 😱🤣

1 0 atbildēt

Kurā vietā tur ir dzirdams pankroks🤔?

1 0 atbildēt

tas nav pankroks. uz talsiem ar šādiem atkritumiem labāk nebraukt

Elmārs

1 0 atbildēt

Kā teica viens mans labs paziņa - "Huiņa pēdējā!"...😂

https://media.tenor.com/images/7807879f0354582663e4468e35ab31ea/tenor.gif

1 0 atbildēt