local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais Mc Kegoo pārsteidz ar savu jauno dziesmu ''Champagne''0

Ar savu pirmo skaņdarbu šogad klajā nācis ārzemju mūzikas izpildītājs Mc Kegoo. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu, kura nosaukums ir ''Champagne''. Tas tāpat kā visas pārējās viņa dziesmas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mc Keego pilnais vārds ir Kevins Estabens Alvarezs Gonzaless. Viņš nāk no Spānijas galvaspilsētas Madrides. Jaunais mūziķis ir vien 19 gadus vecs - viņš ir dzimis 2002.gada 1.novembrī. Viņa diskogrāfijā, pagaidām, ir vien četri skaņdarbi - ''De Abajo'', ''ATRAPAME (REMIX)'', jaunākais singls ''Champagne'' un debijas skaņdarbs no pērnā gada ''Mia''.

''Champagne'' ir viņa juanākā dziesma - tā sasniedza klausītājus vien šī gada 15.janvārī. Ir jau pagājis kāds laiks kopš jaunu skaņdarbu izlaišanas, taču domājams, ka jau pavisam drīz mūs sagaida vēl jaunas dziesmas no šī talantīgā mākslinieka.

Jaunajam mūzikas izpildītājam tiešām ir milzīgs talants. Viņam atliek vien izspēlēt savas kārtis pareizi un noteikti jau pavisam drīz redzēsim viņu uz lielajām skatuvēm un mūzikas topu virstonēs. Atliek vien neapstāties! Mūzika ir viņa aicinājums un katrā dziesmā tas ir labi dzirdams!

Piedāvājam noklausīties ''Champagne'', kas ir jaunākais izpildītāja Mc Kegoo singls. Aicinām Tevi jauno mūziķi arī atbalstīt un piesekot tam sociālajos tīklos. Piemēram, atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz jaunā talanta Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot. Tas Tev aizņems tikai dažas sekundītes un neizmaksās ne centa, taču dos mūziķim neizsakāmi milzīgu stimulu radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstīsim viņu kopā!

Mc Kegoo dziesmas ''Champagne'' oficiālajam mūzikas videoklipam nu jau ir 50 tūkstoši skatījumu. Tas Tev noteikti ir jāredz!

22 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000