local-stats-pixel fb-conv-api

Sestdien Zaķumuižā mājas kafejnīcu diena un pašmāju mūziķu koncerts3

Jau sestdien, 13.augustā, Zaķumuižā norisināsies lielisks notikums - Mimīša picas koncerts, kurā dalību ņems jaunie un talantīgie pašmāju mūziķi. Paralēli būs iespēja nobaudīt arī lieliskus ēdienus un dzērienus. Pasākums norisināsies Strūgās.

Mājas kafejnīcu dienā nebūs vien ēdieni. Koncerts sāksies plkst. 19:30, kad uz skatuves kāps Rozentāls. Pēc aptuveni pusstundas to pārņems Daaguchii, bet vakara noslēgumā - st4rface. Paredzēti arī citi pārsteigumi.

Mūziķis Daaguchii ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Viss Būs Fine'', ''Par Tevi'' un citiem. St4rface tikmēr ir izlaidis tādas dziesmas kā ''Viņa'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un vēl. Visi mūziķi ir talantīgi un samērā nesen sākuši karjeru, taču jau paguvuši izsisties.

Klātesošajiem būs pieejamas arī citas izklaides - pastaiga apkārt zivu dīķim un to barošana. Būs arī meistarklase ''No vecā - jauns''.

Gan ieejas maksa, gan ēdienu cenas ir ļoti zemas un katram pa kabatiņai, tāpēc katrs ir laipni aicināts izbaudīt fantastisku pasākumu, vasaras izskaņai tuvojoties.

Vairāk informācijas par pasākumu var atrast zemāk raksta AVOTĀ.

St4rface zināmākais singls ''Viņa'', kam YouTube gandrīz 60 000 klausījumu, bet Spotify jau 70 000.

20 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000