local-stats-pixel fb-conv-api

Sad Ivy dziesma ''Typisch Ivy'' - Tev jādzird!0

Mūzikas klausītājus fascinējis kāds 2021.gada 10.oktobrī izlaists skaņdarbs. Tas ir Sad Ivy gabals ar nosaukumu ''Typisch Ivy''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūzikas gaitas nopietni viņš uzsāka 2019.gadā, kad 27.februārī izlaida savu debijas albumu ''15 Samurai''. Līdz ar to, ir pagājuši trīs pilni gadi kopš mūziķa debijas. Pa šo laiku viņš ir paguvis izlaist nedaudz vairāk kā piecus projektus. Nav tas labākais dziesmu publicēšanas grafiks, taču galvenais ir kvalitāte, ne kvantitāte.

Mūziķa daiļrade tiešām ir kvalitatīva. Viņam ir talants un arī potenciāls. Viņam ir visas iespējas sasniegt lielas lietas mūzikas industrijā. Atliek vien turpināt aktīvi strādāt un mūzikas topu virsotnes un lielās skatuves viņu jau gaida. Tas nebūtu nekas šokējošs. Viņa daiļrade varētu aizraut pat gandrīz katru mūzikas skeptiķi.

Šogad mūziķis ir izlaidis jau divus skaņdarbus. Tas liek domāt, ka šis varētu būt viņa ražīgākais gads un gads, kurš palīdz izsisties mūzikā. Cerēsim, ka viņam tas izdosies. Tautai tiešām ir jādzird viņa daiļrade, jo tā ir īpaša. Viņa centieni sasniegt savus mērķus noteikti atmaksāsies.

Piedāvājam noklausīties Sad Ivy dziesmu ''Typisch Ivy''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstām jauno censoni kopā!

Sad Ivy singls ''Typisch Ivy''. Lai labi skan!

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000