local-stats-pixel fb-conv-api

Romantiskais reperis Ree Chee izlaiž dziesmu kopā ar viesmākslinieku Yxrcima0

Ar pavisam jaunu skaņdarbu 22.oktobrī klajā nāca ārzemju mākslinieks Ree Chee. Viņš izlaida remiksu ar nosaukumu ''Heartbeat (Barking)'', kurā dalību ņem arī viesmākslinieks Yxrcima. Viņu kopdarbs ir pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Ree Chee pilnais vārds ir Ričards Čijioke Ibevučī Jaunākais (Richard Chijioke Ibeawuchi Jr). Viņš ir 20 gadus vecs mūziķis, kurš nāk no Nigērijas un rada miksēta stila mūziku - hip-hops, afrobeat un pat R&B. Viņa iecienītākie mākslinieki ir NF, Dax, Eminem, Hopsin, Polo G, Joyner Lucas, DanDizzy, J.Cole, Runtown, Kendrick Lamar, Aitch, Young Thug un arī citi.

Ree Chee mūziku redz kā veidu izteikt savas jūtas un emocijas. Viņš ļoti vēlas izveidot kaut ko lielu no absolūti nekā. Ree Chee ir apņēmības pilns radīt jaunu mūziku un nākotnē sadarboties arī ar citiem izpildītājiem. Mūzika ir viņa aizraušanās un viņš noteikti sasniegs visu iecerēto. Jau tagad viņam ir izveidojusies stabila fanu bāze!

Šis ir oficiāli Ree Chee debijas gads mūzikas industrijā. Pirmo dziesmu viņš izlaida šī gada 21.aprīlī, kas bija pirmā remiksa versija ''Heartbeart (Barking)'' dziesmai. Tas bija solodarbs. Pēcāk tika izlaista dziesma ar nosaukumu ''Alone'', kas iznāca 17.septembrī un šis kopdarbs ar Yxrcima ir viņa jaunākais skaņdarbs. Tas ir viņa trešais gabals viņa diskogrāfijā.

Piedāvājam noklausīties Ree Chee un Yxrcima kopīgo dziesmu ''Heartbeat (Barking)'', kas tajā pašā laikā ir daļa no daudzsēriju remiksiem. Atsauces vietā ir pievienota arī saite uz Ree Chee Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam, ja ir vēlme. Tas dos stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku!

Lūk, arī oficiālais dziesmas audio fails YouTube platformā. Noklausies!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000