local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulslavenais mākslinieks JYRA izlaiž skaņdarbu ''With You''0

Pagājušā gada 14. oktobrī ar skaņdarbu ''With You'' (latviski - ''Ar Tevi'') klajā nāca ārzemju mākslinieks JYRA. Dziesma ir pieejama kā ''YouTube'', ''Spotify'' un ''Apple Music'', tā arī visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

JYRA ir mūzikas producents, kurš nāk no Nīderlandes. Mūzikas gaitas viņš sāka dziļā bērnībā, kad spēlēja bunkas. Pēcāk viņš sāka eksperimentēt ar elektronisko mūziku un nu šo gadu laikā ir nopietni progresējis. Pirmo dziesmu viņš izlaida 2015. gadā.

Mūziķa populārākais skaņdarbs ir ''IOU'' instrumentālais mikss, kurš ''Spotify'' platformā ir klausīts teju 2,4 miljonus reižu. Mūziķim šajā straumēšanas tīklā ir 29 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Savā ziņā var teikt, ka viņš jau ir izpelnījies pasaulslavena mākslinieka statusu.

Viņam ir sekmīgi izdevies no mūzikas izveidot karjeru. Tas jau ir iespaidīgi, tomēr mērķi ir augstāki un debesis ir limits. Ik viens īstens mūzikas cienītājs pratīs novērtēt viņa radītos darbus un gribēs tos klausīties ikdienā.

Piedāvājam noklausīties vienu no JYRA jaunākajām relīzēm. ''With You'' ir teju divas ar pusi minūtes gara dziesma. Pieseko arī mākslinieka sociālo tīklu kontiem, lai būtu aktualitāšu redzes lokā.

Dziesmas oficiālā ''YouTube'' versija. Uzslēdz un izbaudi. Lai labi skan!

6 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000