local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis King Royal atgriežas ar dziesmu ''Wholelottaguap''0

Reperis King Royal, 2021.gada 29.oktobrī, izlaida jaunu dziesmu ''Wholelottaguap''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev tā jādzird!

King Royal repa scēnā ir jau ilgi. Savu pirmo projektu viņš izlaida 2016.gada 17.martā un tas bija viņa debijas singls ''Pinnacle''. Savu diskogrāfiju viņš ir veiksmīgi paguvis papildināt ar diviem albumiem un vairākiem singliem. ''Wholelottaguap'' ir viņa atgriešanās dziesma, jo pēdējais singls no viņa iznāca vien 2019.gada 13.decembrī un tas bija ''Hold Up'' skaņdarbs.

Ar vārdu ''guap'' parasti raksturo naudu un mūziķi mēdz ''fleksot'' ar savu naudu šādā veidā dziesmās. Līdz ar to, diezgan labi var saprast par ko ir šī dziesma. Praktiskais tulkojums ''Wholelottaguap'' būtu ''Ļotidaudznaudas''. Tas ir īsts modernā hip-hopa gabals.

Šis gads gan solās būt ļoti aktīvs priekš King Royal. Savā Spotify viņš jau ir paziņojis, ka 2022.gada martā viņš izlaidīs jaunu albumu, kuru sauks ''Empire's Most Wanted''. Sava lojālo klausītāju bāze viņam jau ir izveidojusies un atliek vien turpināt izlaist jaunu mūziku. Lielās skatuves viņu jau gaida!

Piedāvājam noklausīties King Royal singlu ''Wholelottaguap''. Aicinām arī paralēli mūziķi atbalstīt tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti uz viņa Instagram profilu, kam droši vari piesekot. Tas kalpos kā lielisks motivācijas avots mūziķim! Atbalstīsim viņu visi kopīgi!

Lūk, oficiālais liriku video šai dziesmai. Dalību dziesmā ņem arī reperis Lil Noodle un dziesmai iekš YouTube jau ir pāri 3 700 skatījumiem. Lai labi skan!

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000