local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis EpYdeMic izlaiž savu pirmo dziesmu šogad - ''Last Year''0

Aktīvi mūzikai ir pievērsies ārzemju reperis EpYdeMic, kurš šī gada 15.martā izlaida savu pirmo singlu šogad. Tā nosaukums ir ''Last Year'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

EpYdeMic savu pirmo dziesmu izlaida pērnā gada 24.augustā, kad viņš klausītājiem nodeva singlu ar nosaukumu ''Shit Don't Shtaaank''. Pēcāk tika izlaisti vēl divi skaņdarbi 2020.gadā - ''Smoke Like Me'' 26.oktobrī un ''Blood In My Eye'' 9.novembrī. ''Last Year'' ir EpYdeMic ceturtais skaņdarbs, kas paspilgtina viņa diskogrāfiju. Tā noteikti drīzumā paliks vēl pārpildītāka un spilgtāka!

Dziesma ''Last Year'' šķiet ir atskats uz viņa pērno gadu. Viņš gan joprojām ir jauns vārds mūzikas industrijā, tāpēc mums jādod iespēja un mūziķi jāatbalsta. Viņam vēl nav izveidojusies milzīga sekotāju bāze, tāpēc Tu vari to iesākt. Šis gads viņam solās būt ražens un šķiet, ka viņš pārsteigs vēl ar jaunu mūziku.

Mūziķis ir tiešām talantīgs un katram pašam būtu jādod iespēja mūziķa daiļradei. Ļoti iespējams, ka pēc vienas dziesmas noklausīšanās, Tev viņa mūzika tiešām iepatiksies. Dod tai iespēju! Iespējams, Tev pat būs jauns mīļākais mākslinieks.

Tas ir vien laika jautājums līdz talantīgais reperis dominēs mūzikas topu virsotnes un uzstāsies uz festivālu un koncertu lielajām skatuvēm. Atbalstīsim viņu un turēsim vien īkšķus, lai viss izdodas! Mērķi un sapņi ir lieli - mūziķim vien atliek strādāt, lai tos īstenotu.

Piedāvājam noklausīties mūziķa EpYdeMic dziesmu ''Last Year''. Uzmeklē to jebkurā lielajā mūzikas straumēšanas platformā internetā. Aicinām arī Tevi piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi mūziķi atbalstīt. Turklāt, tas ir pilnīgi bezmaksas! Saite uz viņa Instagram profilu atrodas atsauces vietā. Atbalsti mūziķi - dodies piesekot viņa Instagram profilam!

Radošs saturs, kas saistīts ar mūziku no repera Instagram profila.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000