local-stats-pixel fb-conv-api

Grafomāns un st4rface izlaiž dziesmu par godu Valentīndienai - tā jādzird!7

39 18

Ar lielisku sadarbību mūzikas klausītājus pārsteiguši ir pašmāju mākslinieki st4rface un Grafomāns. Par godu Valentīndienai, abi mūziķi klajā laiduši kopīgu dziesmu ar nosaukumu ''Cilvēki''. Jaunā dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Abi mūziķi nāk no Vidzemes - Grafomāns no Siguldas, bet st4rface no Valmieras. Interesanti gan, ka abi, galvenokārt, uzturās tieši galvaspilsētā Rīgā. Viņu ierakstītā dziesma tapusi Dween studijā, kas arī atrodas Rīgā.

Grafomāns ir Latvijas mūzikā jau ilgi zināms vārds, jo mūziku rada jau gandrīz 20 gadus. Tikmēr st4rface ir jauns vārds, kas mūziku sāka publicēt vien pērn. Varētu pat sacīt, ka Grafomāns savā ziņā ir st4rface mentors, jo jau no bērnu dienām, jaunais mūziķis iedvesmojās tieši no Grafomāna un viņa dziesmām.

Grafomāns ir plašāk pazīstams ar savu nesen izlaisto dziesmu ''Miljonu Meitene'', kura YouTube platformā ir tuvu pusmiljona atzīmei skatījumu ziņā. St4rface gan pērn fokusējās uz dziesmu izlaišanu angliski un tieši šogad ir mainījus rakursu un publicē dziesmas vien latviski. Drīzumā gaidāma jauna mūzika no viņa un arī mūzikas video.

Viņu kopīgais skaņdarbs ir tapis pie mūzikas producenta Dween. Dziesma ir par to, ka reizēm nevajag pārdzīvot, ja cilvēki izlemj atstāt mūsu dzīves. Reizēm cilvēki ir laime, bet citreiz lāsts un dažreiz ir pat labāk, ja tie aiziet. Cilvēki tērē laiku un to nevar atgūt, tāpēc ir jāizlemj kārtīgi kuram to tērēt un kuram nē.

Piedāvājam noklausīties Grafomāna un st4rface kopīgo dziesmu ''Cilvēki'', kā arī aicinām piesekot abu mūziķu sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa st4rface profilu. Noklausies viņa jaunāko dziesmu un droši vari viņam arī piesekot!

Dziesma nu ir pieejama visur!

39 18 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

💩

7 2 atbildēt

viņiem krūtis vaig palielināt, savādāk kaut kā pliekani ...

4 0 atbildēt

Nu nezinu, man tā liekas, kaut kā pietrūka.....🤔 Bet plus 4 ir.👍

3 0 atbildēt

Sākums pat bija labs, bet pēc 20 sec man pazuda interese klausīties.. 🚮

4 2 atbildēt

Oho, vecais ausu izvarotājs ir sastapis jaunās paaudzes prototipu. Fakts lūpu neuzmetīs.?

6 5 atbildēt

ta ir jadzird! ja tu nedzirdesi, mes tevi talsos atspardisim ka tadu luni

ELMARS :-)

3 4 atbildēt