local-stats-pixel fb-conv-api

Repera st4rface albuma ''59/61'' pilnā versija beidzot pieejama arī iekš YouTube5

28 20

2020.gada 19.septembrī, savu debijas albumu izlaida 19 gadus vecais latviešu mūziķis st4rface. Albums ar nosaukumu ''59/61'' ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās. Nu pilnā versija albumam ir arī iekš YouTube.

Albums sastāv no 14 skaņdarbiem un ir nedaudz garāks par 31 minūti. Tajā ir septiņi jauni skaņdarbi, četri pirmīt publicēti skaņdarbi un trīs jauni ''skiti'' jeb ''interludes''. Populārākās albuma dziesmas, pagaidām, ir ''Ex-Girl'' un ''Haunted By Demons'', kā arī ''Running''. Albums iekš Spotify ir klausīts kopā jau vairāk kā 300 tūkstošus reižu šogad. Albums ir emocionāls un vairāk tieši tajā tiek runāts par neizdevušos mīlestību, kurai mākslinieks joprojām nespēj tikt pāri.

Ļoti interesants daudziem šķiet tieši albuma nosaukums. Mūziķis gan neatklāja tiešu albuma nosaukuma nozīmi, taču pateica, ka šie skaitļi ir saistīti ar kādu viņam ļoti svarīgu cilvēku. Tas cilvēks šos skaitļus sapratīs un viņš cer, ka albums nonāks tieši līdz šai personai, jo tas ir vairāk veltījums pat šim cilvēkam. Bez šī cilvēka - albums un viņa mūzikas karjera nebūtu iedomājama.

''Šis cilvēks... Šī meitene... Man joprojām ir ļoti svarīga. To visvairāk var dzirdēt dziesmā ''Ex-Girl'', kur ir minēti notikumi par un ap mums. Es nezinu vai viņa šo albumu ir dzirdējusi, jo tas viss ir rakstīts un veltīts viņai, bet es ceru, ka ir. Joprojām bieži eju garām viņas mājai un atminos notikumus, kā arī ceru viņu satikt. Šķiet varbūt dīvaini, bet viņa joprojām ir svarīgākais cilvēks kāds man jebkad ir bijis un pat ja neesam attiecībās un vispār nekontaktējamies - man galvenais, lai viņai viss ir labi. Albums ir man ļoti tuvs un svarīgs...''

Domājams, ka tas ir vien laika jautājums līdz jaunais mūziķis uzstāsies uz lielajām skatuvēm un būs plaši pazīstams vārds mūzikas pasaulē. Arī avīzes un žurnāli nav tālu. Mūziķa potenciāls ir ausīm dzirdams un to nevar noliegt. Mūziķis ir atvērts jebkāda tipa intervijām un raidījumiem, tāpēc, ja kādam ir vēlme ar mūziķi ko interesantu uzrīkot - visas durvis ir atvērtas, jo viņš ir gatavs. Atliek tik ar viņu sakontaktēties.

Drīzumā mūziķim varētu iznākt jau pavisam jauns singls, kas ir pavisam cita tipa mūzika kādu viņš izlaidis līdz šim. Izskanējušas dažādas teorijas par to, ka šī dziesma varētu būt viņa labākā dziesma līdz šim. Lai vai kā - mūziķis turpina aktīvi strādāt. Nav noslēpums, ka viņš ir viens no visstraujāk augošajiem latviešu mūziķiem dotajā brīdī.

Piedāvājam noklausīties mūziķa st4rface pilno albumu ''59/61'', kā arī aicinām piesekot mūziķim sociālajos tīklos. Ja ir laiks un vēlme - ievērtēt arī pārējo viņa daiļradi, jo tā ir lieliska.

St4rface debijas albuma ''59/61'' pilnā versija ar visiem 14 skaņdarbiem.

28 20 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

jaunais eminems

2 0 atbildēt

Šodien ir 18.novembris 🤦‍♂️

0 0 atbildēt

Yo iechekojat manu stafu > profila "graffiti"

0 0 atbildēt

Kaartiigs pi*pjsuucejs...

0 0 atbildēt