local-stats-pixel fb-conv-api

R&B duets MAV&ERIKO no Floridas izlaiž jaunu dziesmu ''Palm Beach''0

R&B un hip-hopa žanra duets MAV&ERIKO ir nākuši klajā ar pilnīgi svaigu skaņdarbu - ''Palm Beach''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

MAV&ERIKO jauno dziesmu ''Palm Beach'' izlaida šī gada 26.februārī. Tas gan nav viņu jaunākais skaņdarbs, jo 12.martā viņi nāca klajā ar vēl jaunāku dziesmu - ''Winter''. Ziemīga dziesma par spīti tam, ka ziema tuvojas izskaņai.

Nopietni mūzikai šis duets pievērsās vien šogad. Viņi kopā ir izlaiduši trīs dziesmas un visi skaņdarbi sasnieguši klausītāju ausis vien šogad. Neskaitot ''Palm Beach'' un ''Winter'', viņu diskogrāfijā ir arī viņu debijas singls ar nosaukumu ''Fast Forward'', kas iznāca šī gada 5.februārī.

Abi mūziķi nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm. Ja precīzi, tad Floridas, kur abi arī rada savus lieliskos skaņdarbus un turpina izkopt savu daiļradi. Jāsaka, ka viņiem tas ļoti labāk arī izdodas. Mūzika ir viņu aicinājums un tas ir dzirdams katrā viņu dziesmā.

Abiem mūziķiem ir talants, kā arī potenciāls sasniegt visu iecerēto. Atliek vien turpināt tik pat aktīvi izlaist jaunus skaņdarbus un iecerētie mērķi paši spers solīti pretī. Turēsim īkšķus par jaunajiem un internacionālajiem talantiem.

Piedāvājam noklausīties dueta MAV&ERIKO dziesmu ''Palm Beach'', kā arī aicinām piesekot abiem grupas dalībniekiem. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz Mav Instagram profilu. Nekautrējies un droši pieseko viņam. Tas ir neizsakāmi liels atbalsts mūziķiem!

MAV&ERIKO pārsteigums - dziesma ''Palm Beach''.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000