local-stats-pixel fb-conv-api

Populārais pop-mākslinieks Alex Alexander izlaiž singlu ''Dopamine''1

Ar jaunu skaņdarbu klajā ir nācis zviedru izcelsmes pop-mākslinieks Alex Alexander. Mūzikas cienītāju vērtējumam, viņš 18.jūnijā nodeva savu jauno skaņdarbu ''Dopamine''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziķis savu profesionālo mūzikas karjeru uzsāka tālajā 2014.gadā, kad 7.oktobrī laida klajā savu debijas singlu ''She's A Dynamite''. Kopš tā laika viņš ir paguvis izlaist vēl 25 singlus un iekarot lielu pulku klausītāju. Mūzikas karjera viņam tiešām katru dienu vien iet uz augšu. Zviedru izcelsmes mākslinieks gan tagad uzturās Amerikā - Losandželosā.

Iekš Spotify platformas viņam ir vairāk nekā 598 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju, taču iekš Instagram viņam seko vairāk nekā 197 tūkstoši cilvēku. Viņš ir paguvis arī apceļot Eiropu ar grupu, kurā bija galvenais solists. Viņi uzstājās paši savā tūrē. Pēcāk viņš gan nolēma uzsākt solo mūziķa karjeru, kas, pagaidām, arī ļoti labi atmaksājas.

Jāpiemin, ka to visu Alex Alexander ir sasniedzis vien 19 gadu vecumā. Iekš Spotify viņa dziesmas ir klausītas vairāk nekā 100 miljonus reižu kopsummā. Lielākie sasniegumi noteikti ir ''live'' uzstāšanās Zviedrijas radio, uzstāšanās uz ''Pride Main Stage'' Kanādā un arī uz ''Yamaha Music Stage''.

Šis gads mūziķim solās būt liels, jo tiek plānots arī izlaist savu debijas albumu pēc tik daudz singliem. Tas noteikti būs izdevies un pārspēs rekordus. Šis mūziķis lielās skatuves jau ir iekarojis - nu atliek vien neapstāties un turpināt radīt jaunas dziesmas, lai sasniegtu vēl vairāk. Debesis ir virsotne, ne tā?

Pērn mūziķa daiļrade iekš Spotify tika klausīta vairāk nekā 22 miljonus reižu. Viņa singls ''Found Our Love'' pats par sevi ir sasniedzis vairāk nekā 1,1 miljonu klausījumu Spotify. Mūziķis tiešām ir ļoti talantīgs un šo faktu pastiprina tas, ka viņš savā Instagram profilā ļoti bieži publicē dažādas kaverversijas dziesmām un ģitārspēles pamācības.

Piedāvājam noklausīties Alex Alexander jaunāko singlu ''Dopamine''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi, piesekojot viņam sociālajos tīklos. Avota jeb atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz talantīgā mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot. Tas Tev aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos mūziķim milzīgu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstīsim talantīgus cilvēkus kopā!

Alex Alexander singla ''Dopamine'' audio versija iekš YouTube platformas ir sasniegusi jau vairāk nekā 17 tūkstošus klausījumu.

13 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt