local-stats-pixel fb-conv-api

Pianists Seven Layer Piano Cakes pārsteidz ar skaņdarbu ''New York Minute''1

Šī gada 29.septembrī, ar jaunu skaņdarbu klajā nāca pianists Džastins Hojts. Pianists ar skatuves vārdu Seven Layer Piano Cakes izlaida skaņdarbu ar nosaukumu ''New York Minute''. Dziesma ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis nāk no Amerikas - uzturās Losandželosā un Ņujorkā. Šo dziesmu tiešām var nosaukt par skaņdarbu, jo tajā ir jūtams un dzirdams viss. Mākslinieks pats spēlē klavieres, kā arī var dzirdēt viņa vokālus. Dziļas lirikas, lieliska dziesmas apstrāde un izskaņā - fantastika dziesma.

Jāpiemin, ka nu pat tieši jaunais mūziķis iekļuva Latvijas iTunes TOP 200. Viņa dziesmas ''November Rain'' un ''New York Minute'' debitēja katra attiecīgi sestajā un septītajā pozīcijā. Abas dziesmas ir skaņdarbi no viņa debijas albuma ''Mood Swings'', kas arī pieejams visās platformās.

Mūziķis jau drīzumā varētu pārsteigt ar jauniem skaņdarbiem. Viņš strādā smagi ar katru no saviem skaņdarbiem, lai tie būtu lieliski un tas ir arī jūtams klausoties viņa dziesmas. Domājams, ka nākotne šim māksliniekam tiešām ir ļoti spoža - atliek vien izmantot savu potenciālu.

Piedāvājam noklausīties Seven Layer Piano Cakes skaņdarbu ar nosaukumu ''New York Minute''. Vairāk par mūziķa gaitām var uzzināt sekojot viņam sociālajā tīklā Instagram.

Seven Layer Piano Cakes viens no jaunākajiem skaņdarbiem ar nosaukumu ''New York Minute''.

7 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt