local-stats-pixel fb-conv-api

Nature's Zen izlaiž nedzirdēta stila mūziku dziesmas ''Tranquil Echoes'' formā0

Šī gada 12. augustā savu pirmo skaņdarbu klaja laida mūziķis Nature's Zen, kas klausītāju vērtējumam nodeva singlu ''Tranquil Echoes''. Dziesma ir pieejama ''YouTube'', ''Spotfiy'' un visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Noklausies!

Dānijā bāzētais mākslas entuziasts nerada kāda populāra žanra vai stila dziesmas. Nature's Zen rada spēcīgu mūziku, kas palīdz relaksēties un atraisīties. Mierīga mūzika, reizēm ''LoFi'' stila. Galvenokārt, šī daiļrade nes mieru, palīdzot atslābt. Bieži vien dziesmā pat nav vārdu - tikai pavadījums.

''Tranquil Echoes'' ir pirmais skaņdarbs šī muzikālā jaunieša karjerā. Domājams, ka jau pavisam drīz tiks publicēti arī citi līdzīgi skaņdarbi. Kas to lai zina - varbūt nākotnē būs dzirdams arī kāds ekskluzīvs un interesants mūzikas albums vai vismaz EP jeb mini-albums.

Kā jau minēts, šī ir Nature's Zen pirmā dziesma. Mūzikas ziņā vēl popularitāti viņš nav iemantojis, tomēr visam savs laiks. Viņam ir ambīcijas, mērķi un talants. Visas durvis viņam ir atvērtas. Jāpiemin, ka viņam Instagram platformā ir jau virs 10 tūkstošiem sekotāju. Tas vien liecina par viņa mūzikas kvalitāti, ne tā?

Noklausies Nature's Zen dziesmu ''Tranquil Echoes'' un izbaudi. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai vienmēr būtu informācijas redzeslokā par viņa mūzikas jaunumiem un citām aktualitātēm.

Uzslēdz skaļāk un izbaudi šo skaņdarbu. Varbūt iepatiksies!

7 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000