local-stats-pixel fb-conv-api

Hocus Pocus maģija! Nomierinoša mūzika meditācijai un miegam1

Ar jaunu meditācijas mūziku klajā ir nācis ārzemju mākslinieks Hocus Pocus. Visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās pieejams viņa skaņdarbs ''Soulmate Frequency'' jeb latviski - ''Dvēseļu radinieka frekvences''.

Hocus Pocus fokusējas uz dažādu vieglu skaņu sakopošanu ar citām īpatnējām skaņām vai frekvencēm. Mūzika vijās ar dažādām interesantām skaņām, radot klausītājam vēlmi to klausīties vēl un vēl. Šāda tipa mūzika visbiežāk noder meditācijai, mājas darbu pildīšanai vai miegam. Dažu to sauc arī par romantikas un mīlestības mūziku.

Hocus Pocus vairāk darojas kā meditācijas kanāls nevis specifisks mūzikas industrijas pārstāvis. Šāda veida mūzika ir kaut kas līdzīgs reliģijai. Šāda mūzika parasti palīdz iemigt un liek cilvēkiem noskaņoties, ka viss ir labi.

Šis meditācijas kanāls sācis savu darbu vien šogad. Lai vai kā, tas jau ir publicējis gana daudz un dažādu mūziku. Lieliska iespēja tagad to ievērtēt. Vēlams klausīties ar austiņām, lai labāk izjustu skaņas un vibrācijas. Lai labi skan!

Lai mierīga un patīkama klausīšanās!

36 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv