local-stats-pixel fb-conv-api

Talantīgais El suli pārsteidz ar fantastisku skaņdarbu ''The Beast''0

Ar dziesmu ''The Beast'' 2023. gada 18. augustā klajā nāca ārzemju mūziķis El suli. Mākslinieka daiļrade ir pieejama kā ''Spotify'' un ''YouTube'', tā arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformā.

El suli mūzikas industrijā debitēja 2020. gada izskaņā, kad novembrī publicēja savu pirmo singlu ''My Africa''. Kopš šī laika viņš ir izlaidis jau 17 skaņdarbus, kuri ik dienu priecē lielu skaitu mūzikas entuziastu. Statistikas ziņā tieši ''The Beast'' ir viena no viņa populārākajām dziesmām.

Jāsaka, ka El suli savu vietu mūzikā ir izcīnījis. Mūziķim ''Instagram'' platformā ir verificēts profils ar vairāk kā 111 tūkstošiem sekotāju. ''Spotify'' aplikācijā viņam tikmēr ir vairāk kā pieci tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Mūziķa daiļrade ir internacionāla, tomēr ļoti klausāma un ik viens īstens mūzikas cienītājs pratīs to novērtēs.

El suli var dēvēt par multi-mākslinieku. Viņa interešu lokā ir arī dejošana. Viņš ir radošs un atvērts mākslinieks, kurš ir aktīvs arī vadošajās sociālo tīklu aplikācijās, veidojot saikni ar saviem klausītājiem. Profesionālis ar fantastisku mākslu!

Piedāvājam noklausīties talantīgā El suli skaņdarbu ''The Beast''. Aicinām to ievērtēt, kā arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem. Tā varēsi par mūziķa aktualitātēm uzzināt visātrāk.

Lai labi skan El suli dziesma ''The Beast''. Uzslēdz skaļāk un izbaudi!

6 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000