local-stats-pixel fb-conv-api

Paolo Carone atgriežas un pārsteidz ar strauji augošu singlu ''Chasing You''1

Decembri aktīvi ir iesācis ārzemju mūziķis Paolo Carone. Viņš ir atgriezies un pārsteidzis mūzikas cienītājus ar jaunu singlu - ''Chasing You''. Šī gada 11.decembrī izlaistais singls ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Paolo Carone mūzikas gaitas uzsāka pērn, kad 20.augustā izlaida savu debijas albumu - ''39''. Nav zināms kādēļ albumam izvēlēts tieši tik specifisks nosaukums, taču tas sastāv no 11 skaņdarbiem un ir ļoti kvalitatīvs. Tur gan darbiņš varētu būt profesionāliem mūzikas kritiķiem, taču albums tiešām ir ļoti skanīgs un klausāms!

Jaunais mūziķis rada, galvenokārt, roka stila mūziku. Paolo Carone ir ļoti talantīgs mūziķis, kurš dzimis 1981.gadā. Viņš ir pārpildīts dzīves pieredzes un tāpēc spēj radīt dvēseli kratošas dziesmas. Protams, labā nozīmē. Sociālajos tīklos viņš bieži dalās arī ar dažādiem domu graudiem. Viņš ir viens no cilvēkiem, kurā ir vērts ieklausīties.

Paolo Carone mūzika varbūt nav tāda, kuru klausīsies pilnīgi katrs cilvēks, taču īstens mūzikas cienītājs to spēs novērtēt. Mūziķim atliek vien nostabilizēt lojālu sekotāju bāzi, kas viņu atbalsta konstanti un tad arī pārējās durvis atvērsies. Slava un mūzikas skatuves viņu jau gaida. Ja noklausīsies viņa jauno singlu, kas ir zemāk - pārliecināsies par to arī pats!

Piedāvājam Tev noklausīties Paolo Carone jauno singlu ''Chasing You''. Aicinām Tevi arī mūziķi atbalstīt un piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Atsaucē ir pievienots links, kurš Tevi aizvedīs uz Paolo Carone Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas var dot lielu stimulu mūziķim turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstām jaunos talantus kopīgiem spēkiem!

Paolo Carone singls gan nav izteikti populārs, taču tas noteikti ir pelnījis, lai Tu to noklausies. Straujāk augošais singls mūziķim līdz šim!

26 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt