local-stats-pixel fb-conv-api

Met_a_morphosis un viņa albuma dziesma ''Artificial Dreams''0

2020.gada 17.jūlijā, savu pirmo projektu un debijas albumu izlaida mūziķis ar ļoti specifisku skatuves vārdu - Met_a_morphosis. Viņš izlaida savu albumu ''Wormhole Of Consciousness'', kurā ir arī viņa dziesma ''Artificial Dreams''. Kā dziesma, tā arī pats albums ir pieejams visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos.

Met_a_morphosis ir ļoti reliģisks mūziķis. Viņa daiļrade ir tiešām par nopietnām tēmām un ar specifiskiem nosaukumiem. Viņa albums vispār sastāv no ļoti interesanta tipa dziesmām un tās katram ir jādzird pašam. Protams, albums ir angļu valodā.

Interesanti un pat nedaudz dīvaini, ka mūziķis gan nav pārsteidzis ar jaunu daiļradi un mūziku kopš albuma relīzes. Tas nozīmē, ka drīz apritēs divi godi kopš albuma iznākšanas un kopš brīža, kad iznāca jauna mūzika no viņa. Tas gan priekš jauna mūziķa nav nekas pozitīvs, taču cerams viņš uzlabos dziesmu izlaišanas grafiku.

Jāsaka, ka, pagaidām, viņš milzīgu sekotāju bāzi nav savācis, taču viņam ir pārdesmit savi lojālie klausītāji. Jācer gan, ka ar laiku viņš spēs sev izcīnīt kuplāku sekotāju un fanu loku. Atliek vien turpināt strādāt un biežāk izlaist jaunu mūziku. Tad arī mūziķim pavērsies vairākas durvis un būs vieglāk piepildīt sapņus un mērķus.

Piedāvājam noklausīties Met_a_morphosis dziesmu ''Artificial Dreams''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā var atrast saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Atbalstīsim jauno un talantīgo mākslinieku kopā!

Šis projekts gan vēl nav ļoti populārs, taču tam ir viss nepieciešamais potenciāls, lai kādreiz tādu statusu sasniegtu. Dziesmā dalību ņem arī viesmākslinieks Mbali Nsibanyoni. Lai labi skan!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000