local-stats-pixel fb-conv-api

Maxx Jullian pārsteidz ar harmonisku mīlas balādi ''Love On Repeat''0

Ar īstu dziesmu par mīlestību klajā ir nācis mūziķis Maxx Jullian. Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu, kura nosaukums ir ''Love On Repeat''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Savu mūzikas karjeru Maxx Jullian uzsāka vien pērn. Viņš nāk no Amerikas, Ņūdžersijas un lielas klausītāju burzmas viņam vēl nav izdevies sasniegt, taču mūzikas karjera vēl ir vien pašā sākumā. Viņa mūzika ir tiešām kvalitatīva un uzdevums sasniegt noteiktu bariņu klausītāju noteikti jau ir procesā.

Maxx Jullian diskogrāfijā ir nedaudz vairāk kā 10 skaņdarbi. ''Love On Repeat'' ir jaunākais no tiem - tas iznāca vien 29.oktobrī. Savai dziesmai ''Lost A Lot'' viņš ir izveidojis arī mūzikas videoklipu un tas vien pierāda, ka uz mūziku viņš skatās ļoti nopietni.

Mūziķim ir gan talants, gan potenciāls, lai sasniegtu visas ieceres. Visas durvis viņam ir atvērtas - atliek vien turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Tad ar laiku viņam izdosies iekarot mūzikas topu virsotnes un uzstāties uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam Tev noklausīties Maxx Jullian pašu jaunāko dziesmu, kuras nosaukums ir ''Love On Repeat''. Aicinām Tevi mūziķim arī piesekot sociālajos tīklos! Atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu - nekautrējies un doties tam piesekot! Atbalstīsim jauno dziedātāju un mākslinieku visi kopā!

Lūk, arī oficiālais audio fails iekš YouTube Maxx Jullian dziesmai ''Love On Repeat''. Lai labi skan!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000