local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādiešu reperis Dibbs izlaiž kārtējo karsto singlu - ''What It Feels Like''0

Ar savu piekto skaņdarbu šogad klajā ir nācis talantīgais ārzemju mūziķis Dibbs. Viņš klausītājiem 30.jūnijā nodeva singlu ''What It Feels Like''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Dibbs pilnais vārds ir Ryan Mitchell Hack. Viņš ir hip-hopa mākslinieks, kas nāk no Kanādas pilsētas Kalgarī. Savu mūzikas karjeru viņš uzsāka 2019.gada sākumā, kad 5.maijā izlaida savu debijas singlu ''Grew Up On''. Pa šo laiku viņš ir paguvis ļoti strauji progresēt gan balss, gan arī mūzikas apstrādes ziņā. Kvalitāte aug un tas vien priecē!

Mūziķim jau ļoti agros gados bija motivācija kļūt par radošu cilvēku, kas veido skaņdarbus. Tas esot sācies, galvenokārt, jau 2000.gadu sākumā. Viņš ir paguvis sadarboties ar vairākiem lokālajiem mūziķiem - tajā skaitā arī Brandon Taylor.

Dibbs savu mūziku pilnībā rada pats. Viņš pa šo laiku ir paguvis izlaist 25 skaņdarbus, ja neskaita pašu jaunāko dziesmu ''What It Feels Like''. Diemžēl, bet albumu viņš vēl nav paguvis izlaist, taču labs nāk ar gaidīšanu un, noteikti, ka pavisam drīz jau tādu varēsim sagaidīt un kopīgi noklausīties!

Kā jau īsts kanādieties, viņš arī atbalsta NBA komandu Toronto Raptors. Tā vismaz liecina tas, ka mūziķis nēsā šīs komandas atribūtiku. Šī komanda pirms pāris gadiem kļuva par NBA čempioniem pieveicot spēcīgo Golden State Warriors vienību.

Piedāvājam noklausīties Dibbs jauno singlu ''What It Feels Like''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi vairāk, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz jaunā talanta Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev aizņems vien pavisam īsu brīdi un neko neizmaksās, taču dos mūziķim neizsakāmi lielu prieku un stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku. Atbalstīsim talantīgus mūziķus kopā!

Oficiālais audio fails iekš YouTube platformas Dibbs dziesmai ''What It Feels Like''. Lai labi skan!

5 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000