local-stats-pixel fb-conv-api

JET BLÆCK debitē ar roķīgu singlu ''Lullaby''0

Savu debiju ir piedzīvojis mākslinieks JET BLÆCK. Šī gada 11.februārī, viņš izlaida Machine Gun Kelly cienīgu dziesmu - ''Lullaby''. Mūziķa pirmā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

JET BLÆCK pats par sevi saka šādi: ''Esmu bērns, kurš uzauga ārpus standarta viduvējās rokmūzikas un modes. Esmu tas murgs, kuru Tu pats neapzinājies, ka Tev vajag.'' Mūziķi ir motivējuši tādi mākslinieki kā Korn, Black Veil rides, Falling In Reverse un arī citi.

JET BLÆCK jau ir paspējis vairākas reizes uzstāties publiski, taču vislielākais panākums noteikti varētu būt tas, ka viņš beidzot ir izlaidis savu pirmo skaņdarbu. Lai gan tas nešķiet nekas milzīgs, tas ir ļoti liels solis no jaunā mūziķa. Mūziķim ir jāpārkāpj pāri stresam, bailēm un domām par to, ka cilvēkiem varētu nepatikt. Un viņš to veiksmīgi ir arī izdarījis. Par to viņam arī cepuri nost!

Jaunajam mūziķim tiešām ir talants un lielās mūzikas skatuves un mūzikas topu virsotnes viņu jau gaida. Viņš ir talantīgs mūziķis, kas ar katru jauno skaņdarbu spēs celt savu līmeni. Jādod vien iespēja viņa daiļradei un noteikti arī pats kļūsi par viņa fanu. Zemāk pieejams viņa debijas singls. Lai labi skan!

Piedāvājam noklausīties JET BLÆCK singlu ''Lullaby''. Aicinām jauno talantu arī atbalstīt - pieseko viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi nogādās uz viņa Instagram profilu. Vari tam droši piesekot. Tas neko nemaksā, taču mūziķim dos lielu stimulu turpināt radīt un publicēt jaunu mūziku.

JET BLÆCK un viņa singls ''Lullaby''. Izbaudi kvalitatīvu mūziku!

15 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000