local-stats-pixel fb-conv-api

Duets Radius izlaiž Eirovīzijas cienīgu dziesmu ar nosaukumu ''Fun''0

2020.gada 6.februārī, dziesmu ar nosaukumu ''Fun'' izlaida duets ar nosaukumu Radius. Dziesmai nesen apritēja pirmā gada diena. Viņu publicētais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Tāpat arī viņu pārējā mūzika ir pieejama visur!

Šis superīgais duets sastāv no diviem jauniem un talantīgiem vīriešiem. Šis nav pašmāju duets, bet tas nemazina šī dueta lieliskumu. Tas skan kopā lieliski un katram tas būtu jādzird. Viņi rada vairāk popa tipa mūziku ar regeja un hip-hopa piesitienu. Kaut kas īpašs un vēl nedzirdēts! Jāsaka, ka šī dziesma ir tāda, kuru varētu dzirdētu uz Eirovīzijas konkursa skatuvēm. Lieliska mūzika.

Dueta diskogrāfijā kopā ir četri singli - ''Wife Material'', ''African Lady'', ''Emotional'' un šis skaņdarbs - ''African Lady''. Viņu pirmā dziesma bija tieši ''Wife Material'', kas iznāca 2019.gada 11.augustā. Tagad jau vairāk kā pusgadu duets nav izlaidis nevienu jaunu dziesmu. Tas vien liecina par to, ka klausītājiem jābūt gataviem - jebkurā brīdī var iznākt jauna dziesma.

Piedāvājam noklausīties Radius radīto dziesmu ''African Lady''. Aicinām arī piesekot dueta dalībniekam Ray Johnson. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz Ray Instagram profilu. Dodies un pieseko viņam - tā varēsi par viņa gaitām un topošajām dziesmām uzzināt daudz ātrāk un vienkāršāk. Atbalstīsim talantīgo duetu kopīgi!

Mūsu favorīts ir Radius dziesma ar nosaukumu ''African Girl''. Iesakām uzmeklēt un noklausīties arī to! Izteikti talantīgs duets, kas ir pelnījis, lai viņus cilvēki atpazīst. Dod viņu mūzikai iespēju! Iesakām katram pašam noklausīties dueta Radius dziesmas, lai pārliecinātos, ka viņu dziesmas ir tiešām lieliskas. Katram īstenam mūzikas cienītājam patiks šī dziesma un viņš spēs to novērtē - pat, ja šis nav iecienītākais žanrs, ko klausīties.

Radius dziesma ar nosaukumu ''Fun''.

13 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000