local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Acekid pārsteidz ar hītu - dziesmu "Letter To My Ex"0

Šī gada 8. septembrī ar jaunu skaņdarbu klajā nāca ārzemju mūziķis Acekid. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva skaņdarbu "Letter To My Ex". Dziesma ir pieejama YouTube, Spotify un visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Savu pirmo skaņdarbu mūziķis izlaida 2019. gada ievadā. Nu viņa diskogrāfijā ir jau 17 dziesmas. Vislabāk viņš ir pazīstams sava hita "Bayi Bayi" dēļ - dziesmai Spotify platformā ir vairāk kā 165 tūkstoši klausījumu. Viņš ir no Nigērijas un mūziku rada, galvenokārt, angļu un spāņu valodās.

Daudz maz savu vietu mūzikas industrijā viņš jau ir izcīnījis. Māksliniekam Instagram platformā seko vairāk kā 14 ar pusi tūkstoši cilvēku, bet Spotify viņam ir vairāk kā četri tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Ik viens īstens mūzikas cienītājs pratīs novērtēt jaunā censoņa daiļradi, jo tai ir potenciāls.

"Letter To My Ex" ir mūziķa tēlnieciskais veids, kā caur dziesmu viņa bijušajai otrai pusītei nodot vēstījumu par viņa jūtām. Viņa dziesmas ir ļoti harmoniskas un tajās var just personiskus piedzīvojumus.

Piedāvājam noklausīties Acekid dziesmu "Letter To My Ex". Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem.

29 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000