local-stats-pixel fb-conv-api

Britu reperis Young Fay izlaiž pilnīgi jaunu dziesmu - ''Need You''4

Šodien, 27.februārī, jaunu singlu izlaida britu mūziķis Young Fay. Viņa radītais un publicētais skaņdarbs ar nosaukumu ''Need You'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Young Fay nāk no Lielbritānijas un viņš ir reperis, kurš rada mūziku jau kopš 15 gadu vecuma. Mūziķim ir daudz elku - viņš, galvenokārt, iedvesmojas no hip-hopa un R&B žanra māksliniekiem, kas nāk no Amerikas. Dotajā brīdī, viņa lielākie iedvesmas avoti ir Lil Tjay un The Kid Laroi.

Muziķis ir jauns, bet jau paguvis izlaist cienījamu diskogrāfiju. Viņa pirmais projekts iznāca 2020.gada 11.aprīlī, kad viņš izlaida savu debijas dziesmu ''Lonely''. Neskaitot šīs divas dziesmas, viņa diskogrāfijā ir vēl trīs skaņdarbi - ''Pricey'', ''Black Lives Matter'' un ''Ballin' Freestyle''. Loģiski, ka ''Need You'' ir viņa jaunākais skaņdarbs.

Young Fay ir interesanta biogrāfija. Viņš ir dzimis Anglijā, bet uzaudzis Etiopijā. Tagad viņš dzīvo un rada mūziku Mjanmarā, kas ir valsts Āzijā. Viņš tieši tur uzsāka savas profesionālās mūzikas gaitas, kad ar saviem draugiem sāka ierakstīt pirmās dziesmas. Jāsaka, ka pandēmija viņam palīdzēja atrast vairāk laiku veidot jaunus skaņdarbus.

Jaunais talants ir paspējis sadarboties jau ar tādiem mūziķiem kā YNW Jordan, Kolé un UMÉ. Mūziķim ir spilgta nākotne un jau pavisam drīz, mūs noteikti gaida jauni skaņdarbi no šī mākslinieka. Turēsim par viņu īkšķus, atbalstīsim viņu un cerēsim, ka viņam izdosies sasniegt visu iecerēto. Viņam jau ir izveidojusies krietna klausītāju bāze, lai to izdarītu, tāpēc tagad viss ir viņa paša rokās.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Young Fay jaunāko dziesmu ''Need You'', kas latviski tulkojās kā ''Man Tevi Vajag''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem - tā varēsi mūziķi atbalstīt, kā arī vieglāk un ātrāk varēsi uzzināt par viņa gaitām mūzikā, dzīvē un gaidāmajām relīzēm. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Young Fay Instagram profilu. Droši - dodies un pieseko viņa profilam. Viņš to ļoti novērtēs!

Young Fay skaņdarbs ar nosaukumu ''Need You'', kura instrumentāli jeb bītu ir producējis producents un bītmeikeris Nacho.

9 7 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kāpēc vajag piesārņot šo saitu ar atkritumiem? Vai tev kāds par to maksā?

4 0 atbildēt

Izlaiž pilnīgi jaunu dziesmu, kura skan tieši tā pat kā visas pārējās dziesmas, kuras Tu te publicē. Pietiek ar 3 sekundēm paklausīties.

2 0 atbildēt