local-stats-pixel fb-conv-api

Big AL izlaiž jaunu dziesmu - ''Some Type Of Vibe''0

Ar jaunu singlu klajā ir nācis reperis Big AL, kurš klausītāju vērtējumam 20.martā nodeva gabalu ''Some Type Of Vibe''. Viņa radītā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Big AL ir reperis no Austrālijas un mūzika ir viņa sapnis, kuru viņš cenšas piepildīt. Viņš vēlas ar mūziku izsisties pasaulē un tāpēc viņa mūzikas izlaišanas grafiks ir tik ļoti aktīvs. Seši singli pērn un šis gads iesākts ar debijas albumu un papildus singlu. Drīzumā, noteikti, mūs sagaida vēl jauni skaņdarbi no jaunā talanta.

Viņš izmanto mūziku kā veidu ar kuru izteikt savas jūtas, domas. Tieši viņa darba ētika viņam palīdzēs piepildīt sapņus. Viņš ļoti aktīvi darbojas ar mūziku un nepadodies. Un tieši tas ir pats svarīgākais! Viņš cenšas ar savu mūziku palīdzēt citiem.

Mūziķa diskogrāfijā ir septiņi singli un viens albums. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida pērnā gada 31.maijā, kad viņš izlaida dziesmu ''STATEMENT'', kas ir freestyle tipa dziesma. Tieši šo gadu viņš iesāka aktīvi - 11.februārī izlaižot debijas albumu ''Truth Story''.

Jaunais mūziķis ir tiešām ļoti talantīgs un par to katrs var vienkārši pārliecāties ievērtējot viņa daiļradi. Tā ir tiešām spilgta! Mūziķim ir spoža nākotne un ja viņš savas kārtis izspēlēs pareizi, viņš noteikti agri vai vēlu uzstāsies uz lielajām skatuvēm un iekaros mūzikas topu virsotnes.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Big AL skaņdarbu ''Some Type Of Vibe'', kā arī aicinām atbalstīt mūziķi, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā esam pievienojuši linku, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Atbalsti viņu - dodies un pieseko tam. Tas ir par brīvu, bet palīdzēs mūziķim un dos viņam lielisku atbalstu!

Mūziķim Big AL ir lieli plāni šogad! Lūk, videoklips dziesmai ''Some Type Of Vibe''.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000