local-stats-pixel fb-conv-api

B-Neautral atgriežas mūzikā pēc gada pauzes ar dziesmu ''Couldn't Be Me''0

Ar blīkšķi jauno gadu ir iesācis ārzemju mūziķis B-Neautral. Tieši 1.janvārī viņš pārsteidza klausītājus ar savu jauno singlu ''Couldn't Be Me''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

B-Neautral ir samērā neprognozējams mākslinieks. Mūzikas gaitas viņš uzsāka 2019.gadā, kad izlaida debijas singlu ''Common Sense''. Pēc tam, 2022.gadā, viņš izlaida dias dziesmas - ''The Bigger Picture'' un ''Warzone''. Pēc tam viņš veselu gadu neko neizlaida un nu ir atgriezies tieši 2022.gada sākumā, lai turpinātu radīt mūziku.

Šī gada 1.janvārī viņš izlaida divas jaunas dziesmas - ''No Pressure'' un ''Couldn't Be Me''. Abas dziesmas ir ļoti kvalitatīvas un ļoti skanīgas, taču ''Couldn't Be Me'' varētu būt paša mūziķa favorīts. Daudz informācijas par pašu mākslinieku gan nav pieejamas. Viss ko viņš vēlās, lai klausītāji zina ir viens: ''Lai mana mūzika runā pati par sevi!''

Mūziķim tiešām ir kā talants, tā arī potenciāls, lai sasniegtu visu iecerēto. Pietrūkst vien biežāk izlaist mūziku. Ja viņam izdotos saplānot dziesmu grafiku laicīgi un biežāk pārsteigt ar jaunām dziesmām, tad visu sasniegt izdotos ātrāk. Varam vien cerēt, ka viņam tas izdosies un novēlēt arī savā ziņā veiksmi!

Piedāvājam Tev noklausīties B-Neautral dziesmu ''Couldn't Be Me''. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā esam atstājuši saiti, kura Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Mūziķim tas var dot lielu stimulu radīt un publicēt jaunu mūziku!

Lūk, YouTube versija ''Couldn't Be Me'' dziesmai. Skaņdarbs pieejams Spotify, Apple Music un visur citur!

21 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000