local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemju mākslinieks Phil Di Noia pārsteidz ar dziesmu ''Another World''0

Šī gada 31.janvārī, jaunu singlu klajā laidis ir ārzemju mūzikas izpildītājs Phil Di Noia (Fils Di Noja). Viņš klausītāju vērtējumam ir nodevis singlu ''Another World'' (latviski - ''Cita Pasaule''). Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Phil Di Noia nāk no apburošās Itālijas. Viņš ir dziesmu vārdu autors, dziedātājs un grupas ''Sacem'' dalībnieks. Viņš dzied kā angliski, tā arī franciski un itāliski. Neskaitāmi daudz talantu un bez vilcināšanās viņu var saukt par multi-mākslinieku. Izcila personība!

Phil Di Noia ir paguvis savā mūžā izdarīt daudz. Viņam ir pieredze arī aktiermākslā. Viņam ir bijusi tā iespēja darboties kopā ar Mr. Robert Hossein, Jean Michel Jarre un citiem. Viņam vienmēr ir bijusi aizrautība pret mākslu un mūziku. Tas arī tagad ir manāms viņa daiļradē.

Savu pirmo dziesmu viņš izlaida vien pērnā gada 30.septembrī. Pirms tam gan 2019.gadā tika izlaists debijas albums ''From Love To You''. Tagad viņa diskogrāfija sastāv no septiņiem skaņdarbiem un viena ļoti solīda debijas albuma. Katram pašam ir jādzird viņa mūzika, jo tā tiešām ir fantastiska!

Piedāvājam noklausīties Phil Di Noia singlu ''Another World''. Aicinām paralēli piesekot arī mūziķa sociālo tīklu profiliem. Avotas vietā vari atrast viņa Instagram profilu. Dodies uz to un pieseko! Atbalstām talantīgo mākslinieku kopīgiem spēkiem!

27 tūkstoši skatījumu iekš YouTube platformas šai dziesmai. Tai noteikti jābūt labai! Noklausies!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000