local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikāņu reperis SkinnyMikadelox pārsteidz izlaižot ''Not Enough For You''0

Šī gada 15.oktobrī, ar jaunu dziesmu ir pārsteidzis ārzemju mūziķis SkinnyMikadelox. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis singlu ar nosaukumu ''Not Enough For You''. Dziesmu ir producējis Beats by Con un jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

SkinnyMikadelox pilnais vārds ir Maikls Algers (Michael Alger) un viņš ir 18 gadus vecs mūziķis, dziedātājs un vārdu autors no Amerikas. Dzimis Vašingtonā, bet uzaudzis Jūtā. Jau 16 gadu vecumā viņš pirmoreiz aktīvi sāka darboties ar mūziku.

Mūzikas karjeru jaunais censonis uzsāka 2019.gadā, kad laida klajā savu debijas singlu ar nosaukumu ''Embrace It''. Kopš tā laika, viņš savu diskogrāfiju ir spējis papildināt ar vairāk kā 15 singliem un arī pirmo albumu. Savu debijas albumu, kura nosaukums ir ''A Lonely Story'' jeb latviski - ''Vientuļš Stāsts'', viņš izlaida šogad. Jāpiemin, ka statistika šim albumam ir tiešām cienījama.

Jaunais mūziķis ir gatavs pierādīt pasaulei, ka ir spējīgs darīt lielas lietas. Viņam ir talants un potenciāls, lai sasniegtu nospraustos mērķus un visu iecerēto. Atliek vien neapstāties un smagi strādāt! Visticamāk, ka jau pavisam drīz, varēsim dzirdēt jau jaunus skaņdarbus o

Piedāvājam Tev ievērtēt SkinnyMikadelox singlu ''Not Enough For You''. Noklausies to! Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa Instagram profilam - to atradīsi nedaudz zemāk (atsaucē jeb avotā). Atbalstām jauno mūziķi kopā!

Lūk, arī aizkustinošais singls! Uzslēdz un noklausies - Tev varētu patikt!

14 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000