local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai daži cilvēki spēj radīt skaņu ausīs. Vai tev piemīt šī superspēja?12

204 0

Tā nav nekāda pārrakstīšanās. Kas var izklausīties pēc joka, patiesībā ir īsta lieta.

Vēl tikai pirms mēneša tas bija viens no trendiem čivināšanas vietnē, kur cilvēki dalījās ar šo pārsteidzošo atklājumu. Jāatzīstas, ka es par to nebiju dzirdējis pirms nejauši uzdūros kādai ziņai par to. Tomēr tas nav nekas jauns. Par to, ka daļa no cilvēkiem spēj radīt skaņu ausīs, jau ir zināms kopš 1884. g.

204 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Varu radīt abās ausīs reizē, jau no bērnības prātoju kas tas ir. Beidzot 30 gados uzzinu 😁

14 0 atbildēt

Es domāju ka to gandrīz visi māk 😁 ! Kā arī daudzi saka ka lidojot ar lidmašīnu vajag ko košļāt, piemēram košļeni, lai ausis nekrīt ciet, es parasti daru to kas rakstā rakstīts, lai ausis "atnāktu vaļā", kā arī es raksturotu skaņu kā mazu kaulu lūžšanu 😅 (Ausis ar māku kustītānt, un ne tik to vien ko citi nemāk 😄)

14 0 atbildēt

toties es māku kustināt ausis 🙉

7 0 atbildēt

Nezinu vai tā ir tā skaņa, bet atverot muti un ķipa 'fake' žāvājoties kaut kāda skaņa abās ausīs ir........emotion

6 0 atbildēt

Nekad nebiju to uzskatījis par superspēju,pielietoju lai pieklusinātu pārāk skaļas un kaitinošas skaņas.Arī lai neklausītos kāda muldēšanā.Nekas nav jāsasprindzina,tik tas auss muskulis,vienalga vai pa vienam vai abi vienlaicīgi.Var jau būt ka kāds arī sasprindzina kaut ko,tagad zināšu,ja cilvēks klausās atvērtu muti un izbolītām acīm,tad viņš mēģina bloķēt skaņu,vai vienkārši grib kakāt... un varbūt jau to sācis darīt .😀

2 0 atbildēt