local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Reportāža par SkyWay televīzijas kanālā Alhurra.

30. decembrī Šārdžas Zinātniskās Pētniecības Parka (SRTIP) YouTube kanālā, iznāca reportāžas ieraksts no satelīta televīzijas kanāla Alhurra, ko sauca “Ceļu tehnoloģiju izpēte Sardžias zinātniskās pētniecības tehnoloģiskajā parkā”.

Reportāžas laikā kanāla žurnālisti pastāstīja par stīgu transporta tehnoloģiju, tās priekšrocībām un attīstību AAE. Piemēram, tika minēts, ka “SkyWay” izmēģinājumu centrā Sardžā jau ir pabeigts pirmais no trim attīstības posmiem, bet projektam ir partneri no valdības un Amerikāņu Universitātes Šārdžā.

"The National News"

Radio ēterā par SW!

The future of transportation has become a reality in Sharjah. The emirate has recently launched the UAE’s first high-speed electric sky pod network. In this episode, Oleg Zaretskiy, SkyWay Green Tech’s chief executive, joins us to discuss the brand new innovation at Sharjah Research, Technology and Innovation Park. We discuss the number of passengers that every suspended pod can carry and the interior design of every pod. We also talk about the tracks that are currently built and the speed of the pods.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3355

0/2000

Par cik reizēm apmēram ir izaugušas kompānijas daļas sākot no pirmā etapa:

Varam apmēram aprēķināt kapitalizāciju.

1 etapa maksimālais diskonts 1500, pašlaik maksimālais diskonts 54 tad arī paskaitīsim…

Un pareizinām ar koeficientu ieskaitot restrukturizāciju... bija...2,8 reizes...

1500/54*2.8 = 7777% vai arī par 77 reizēm

Kapitalizācija dienā:

7777%/2413 dienas (rupji rēķinot) = 3.2% dienā.

0 5 atbildēt

Tu uzrakstīji 5 komentārus un nevienā no tiem neatbildēji. Tu pats saproti kāds tu intrigants esi? iemācies sākumā atbildēt par saviem vārdiem un tad runā. Tu tak atbildēt par sevis teikto nevari.

0 5 atbildēt

Džefs Bezos jau tagad runā to pašu par ko Junickis runā pēdējos gados un ne tikai, ka industriālo ražošanu ir jaiznes Kosmosā, kā arī transports Bezosa idejām ir nu vienkārši kopija no SW. Stulbi cilvēki smējās par Junicki 🙂

Junickis ir mūsdienu ģēnijs ar savām idejām un to ko viņš dara, kā arī ieies vēsturē ar pasaulē efektīvāko, lētāko, modernāko, smukāko transportu pasažieru un kargo pārvadājumiem 🙂 troļļi raudās.

0 5 atbildēt
« 16  17  18  19  20 »