local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Reklāma
Reklāma

Reportāža par SkyWay televīzijas kanālā Alhurra.

30. decembrī Šārdžas Zinātniskās Pētniecības Parka (SRTIP) YouTube kanālā, iznāca reportāžas ieraksts no satelīta televīzijas kanāla Alhurra, ko sauca “Ceļu tehnoloģiju izpēte Sardžias zinātniskās pētniecības tehnoloģiskajā parkā”.

Reportāžas laikā kanāla žurnālisti pastāstīja par stīgu transporta tehnoloģiju, tās priekšrocībām un attīstību AAE. Piemēram, tika minēts, ka “SkyWay” izmēģinājumu centrā Sardžā jau ir pabeigts pirmais no trim attīstības posmiem, bet projektam ir partneri no valdības un Amerikāņu Universitātes Šārdžā.

"The National News"

Radio ēterā par SW!

The future of transportation has become a reality in Sharjah. The emirate has recently launched the UAE’s first high-speed electric sky pod network. In this episode, Oleg Zaretskiy, SkyWay Green Tech’s chief executive, joins us to discuss the brand new innovation at Sharjah Research, Technology and Innovation Park. We discuss the number of passengers that every suspended pod can carry and the interior design of every pod. We also talk about the tracks that are currently built and the speed of the pods.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3355

0/2000

Astrāli Junickis atkal neatbild par bazaru.Viņš solija investoriem peļņu jau no pirmo kontraktu noslēgšanas un pirmajiem avansmaksājumiem bet nezin kāpēc pēkšņi tiek domas mainītas un paziņots ka peļņa būs tik no pirmās komercrealizācijas 2023.vai kurā tur gadā.

0 0 atbildēt

Astrālis prasīja kāpēc es par Haiperlūp nesaku ka tas ir SCAM.Atbildēšu ka HL bīda cilvēki kas sevi dzīvē ir pierādījuši un kuru produkciju lieto pasaulē.Ko 50gadu laikā ir pierādijis Junickis un kur lieto kaut vienu viņa izgudrojumu???? JUNICKIS ir tikai krāpis cilvēkus un turpina to darīt.

0 0 atbildēt

Тоже непонятно для чего это? Еще ничего толком нет, чтобы выводить. Про блок Чейн платформу тишина. Что делать с токенами разблокированными тоже непонятно.

Re lohi pamazām sāk ierubīt ka ir appisti.😄

0 0 atbildēt

Astrali un kur pazudis Dubajas projekts 15km garumā ar 21.staciju??? Kautkā nedzird pieminam pue Adrešprojektiem.🙂

0 0 atbildēt

Uzskaitīšu Junicka nekaunīgākos melus

1.Investori saņems pelņu kolīdz sāksim pirmo adrešprojekta būvi.

2.Sardzā ir sākts būvēt pirmo adrešprojektu uz 100km

3.Pirmais adrešprojekts Ribalkas trase būs gatavs jau 2021.gada vasarā

0 0 atbildēt

Astrāli.Kad būs jaunā eseja un par ko????

0 0 atbildēt

Svētā Pērkonmāte, kuri 24/7 lietotāji sarakstījuši 3143 komentārus?!

0 0 atbildēt

Astrālis tagad atplestu muti klausās "nemelojošos" Maslovu un Suhodojevu kuri tāpat "nedirš" kā savlaik "nedirsa" Sibirjakovs.😄😄😄

0 0 atbildēt

Un vispār Scamway 7.gadu laikā ne reizi "nav dirsuši".Hahahahahā😄😄😄

0 0 atbildēt

Astrāli nu vinnēji braucienu uz Dubaju vai arī tev kā kārtīgam SW dirsālīdējam uzdāvināja Scamway Grand Arabia Tour???😄😄😄😄😄

0 0 atbildēt

Astrālis ir Scamway referālis -dirsālīdējs.

0 0 atbildēt

Tak ko tu tur raudi, labāk paskaidro savam kompanjonam maksam, kādēļ tu naudu atpakaļ negribi? vispār tu pēdējais varēji runāt.

0 0 atbildēt

Astrālis tagad aktīvi lien dirsā SW skameriem cerībā tikt uz Dubaju😄😄😄

0 0 atbildēt

Skamveja Tēvs atkal murgo jaunus murgus,šoreiz par Juņisiti.😄 Jobanijs Futūrists Struņickis nespēj realizēt vienu bet jau pirž par ko citu.Tipisks scam.Ziedojiet tikai🙂

0 0 atbildēt

Vebinārā kā parastiTukša Diršana.

0 0 atbildēt

Sekta kā parasti pasniedz pārspīlētu informāciju attiecībā uz 'izieto' sertifikāciju🙂 Sertificēts AAE ir tikai tropiskais unikārs ,spējīgs kustēties ar ātrumu 30km/h.Unikonts nav un nevar būt sertificēts jo nav pabeigta 2.4km trase un uz vieglās trases to NEVAR atraadit piekrautu uz 20tonnām.Loģiski domājošam cilvēkam tas ir skaidrs tik ne Scamway sektantiem kā Astrālis.

0 0 atbildēt

Astrāli kad taisies bagāto kārtā iestāties???😄😄😄 Jau nākamgad???

0 0 atbildēt

Astrāli palasi tēzisus no Suhodojeva vebināra😄 Tikai tādi lohi kā tu nesapratīs ka SWC ir totālākais SCAM

0 0 atbildēt

Astrāli tu jau neskaitāmas reizes esi aplauzies savos prediktos solot mums te Kuzjas māti .😄 Kautkā joprojām neredzam ne Kuzju,ne māti😄😄😄😄

0 0 atbildēt

Astrālis jaunu huiņrakstu uzcepis iz ņehu* darīt😄

0 0 atbildēt
« 14  15  16  17  18 »