local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Skyway-2020: galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai

Pandēmijas dēļ daži SkyWay plāni pagājušajā gadā bija jākoriģē. Tomēr galvenais darbu virziens bija nemainīgs – projekta inženieri un konstruktori gada garumā turpināja pilnveidot stīgu transporta tehnoloģiju. Tā kā Uzņēmums ir koncentrējies uz jauninājumiem, starptautiskajiem kvalitātes standartiem un uzlabojis risinājumus inženierijas un virszemes transporta celtniecībai, tas ir uzrādījis stratēģisku izaugsmi Austrumeiropā un MENA. Transporta Inženierijas kompānijas galvenais jaunievedums ir patentēta tehnoloģija Prestressed Track Structure (PTS), kas samazina transporta sistēmas būvniecības un ekspluatācijas izmaksas par vairāk nekā trešdaļu salīdzinājumā ar standarta monosliedes ceļu. PTS izmaksā pusi no dzelzceļa cenas un piecas reizes zemāka, nekā būvējot autoceļus. Uzņēmuma detalizēto transporta risinājumu unikālās priekšrocības ietver jaunākos sasniegumus elektrisko, ātrdarbīgo, videi draudzīgo transporta un kravu pārvadājumu jomā.

Lūk, galvenie tehnoloģiskie sasniegumi un ne tikai, kurus realizēja kompānijas grupas darbinieki un tās partneri:

-Inženieri modernizēja velšanās virsmu uz smagās estakādes SkyWay, kas ievērojami palielināja transporta kustības laidenību.

-2020. gadā Unitsky String Technologies ieguva 26 jaunus starptautiskus patentus un reģistrēja 13 preču zīmes.

-Pilnībā noslēdzies 400 metru vieglās līnijas būvniecības un apdares etaps Sārdžas Inovācijas centrā. Tāpat noslēdzās Ekonama apdare, ieskaitot galvenās komunikācijas.

Uzņēmums veiksmīgi apstiprināja un pagarināja Starptautisko sertifikātu par ekoloģisku atbilstību ISO14001 (auditors bija SAI Global). Pašreizējais standarts sniedz uzņēmumiem instrumentu, lai samazinātu ietekmi uz vidi, vienlaikus saglabājot ražošanas rentabilitāti.

Visi procesi, kas saistīti ar transporta risinājumu izstrādi un ražošanu, ir modernizēti uz inovatīvām tehnoloģiskām platformām, piemēram, Dassault Systèmes, kas nodrošina arī tehnoloģiju NASA, Airbus un Boeing.

– Bija modernizēta vieglā/ mīkstā trase – viena no pirmajām parka trasēm. Tagad SkyWay varēs braukt caur starpbalstiem bez ātruma samazināšanas.

Marina Gorkā (Baltkrievijā) ir uzprojektējuši un sākuši būvēt 6. smago trasi transporta testēšanai, kas vēlāk dosies uz AAE tālākiem testiem.

SkyWay speciālisti ir projektējuši un uzsākuši divu jaunu smagu transporta veidu izgatavošanu, Tuvo Austrumu apstākļiem.

Šārdžas Inovācijas centrā sākās starpbalstu būvniecība ceturtajai līnijai ar laidumiem no 250 metriem.

– Baltkrievijā pilnībā pabeigta testa kravas līnijas realizācija.

Šie ir spilgtākie notikumi kompānijas dzīvē, bet vē ļoti daudz ir palicis, ko mēs neredzam, kas tiks pamazām atklāts. 2021 gads būs ļoti iepriecinošs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3355

0/2000

Par cik reizēm apmēram ir izaugušas kompānijas daļas sākot no pirmā etapa:

Varam apmēram aprēķināt kapitalizāciju.

1 etapa maksimālais diskonts 1500, pašlaik maksimālais diskonts 54 tad arī paskaitīsim…

Un pareizinām ar koeficientu ieskaitot restrukturizāciju... bija...2,8 reizes...

1500/54*2.8 = 7777% vai arī par 77 reizēm

Kapitalizācija dienā:

7777%/2413 dienas (rupji rēķinot) = 3.2% dienā.

0 5 atbildēt

Tu uzrakstīji 5 komentārus un nevienā no tiem neatbildēji. Tu pats saproti kāds tu intrigants esi? iemācies sākumā atbildēt par saviem vārdiem un tad runā. Tu tak atbildēt par sevis teikto nevari.

0 5 atbildēt

Džefs Bezos jau tagad runā to pašu par ko Junickis runā pēdējos gados un ne tikai, ka industriālo ražošanu ir jaiznes Kosmosā, kā arī transports Bezosa idejām ir nu vienkārši kopija no SW. Stulbi cilvēki smējās par Junicki 🙂

Junickis ir mūsdienu ģēnijs ar savām idejām un to ko viņš dara, kā arī ieies vēsturē ar pasaulē efektīvāko, lētāko, modernāko, smukāko transportu pasažieru un kargo pārvadājumiem 🙂 troļļi raudās.

0 5 atbildēt
« 16  17  18  19  20 »