local-stats-pixel fb-conv-api

Sw 20213355

Reklāma
Reklāma

Reportāža par SkyWay televīzijas kanālā Alhurra.

30. decembrī Šārdžas Zinātniskās Pētniecības Parka (SRTIP) YouTube kanālā, iznāca reportāžas ieraksts no satelīta televīzijas kanāla Alhurra, ko sauca “Ceļu tehnoloģiju izpēte Sardžias zinātniskās pētniecības tehnoloģiskajā parkā”.

Reportāžas laikā kanāla žurnālisti pastāstīja par stīgu transporta tehnoloģiju, tās priekšrocībām un attīstību AAE. Piemēram, tika minēts, ka “SkyWay” izmēģinājumu centrā Sardžā jau ir pabeigts pirmais no trim attīstības posmiem, bet projektam ir partneri no valdības un Amerikāņu Universitātes Šārdžā.

"The National News"

Radio ēterā par SW!

The future of transportation has become a reality in Sharjah. The emirate has recently launched the UAE’s first high-speed electric sky pod network. In this episode, Oleg Zaretskiy, SkyWay Green Tech’s chief executive, joins us to discuss the brand new innovation at Sharjah Research, Technology and Innovation Park. We discuss the number of passengers that every suspended pod can carry and the interior design of every pod. We also talk about the tracks that are currently built and the speed of the pods.

68 74 3355 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3355

0/2000

Astrālis ir Scamway referālis -dirsālīdējs.

0 0 atbildēt

Tak ko tu tur raudi, labāk paskaidro savam kompanjonam maksam, kādēļ tu naudu atpakaļ negribi? vispār tu pēdējais varēji runāt.

0 0 atbildēt

Astrālis tagad aktīvi lien dirsā SW skameriem cerībā tikt uz Dubaju😄😄😄

0 0 atbildēt

Skamveja Tēvs atkal murgo jaunus murgus,šoreiz par Juņisiti.😄 Jobanijs Futūrists Struņickis nespēj realizēt vienu bet jau pirž par ko citu.Tipisks scam.Ziedojiet tikai🙂

0 0 atbildēt

Vebinārā kā parastiTukša Diršana.

0 0 atbildēt

Sekta kā parasti pasniedz pārspīlētu informāciju attiecībā uz 'izieto' sertifikāciju🙂 Sertificēts AAE ir tikai tropiskais unikārs ,spējīgs kustēties ar ātrumu 30km/h.Unikonts nav un nevar būt sertificēts jo nav pabeigta 2.4km trase un uz vieglās trases to NEVAR atraadit piekrautu uz 20tonnām.Loģiski domājošam cilvēkam tas ir skaidrs tik ne Scamway sektantiem kā Astrālis.

0 0 atbildēt

Astrāli kad taisies bagāto kārtā iestāties???😄😄😄 Jau nākamgad???

0 0 atbildēt

Astrāli palasi tēzisus no Suhodojeva vebināra😄 Tikai tādi lohi kā tu nesapratīs ka SWC ir totālākais SCAM

0 0 atbildēt

Astrāli tu jau neskaitāmas reizes esi aplauzies savos prediktos solot mums te Kuzjas māti .😄 Kautkā joprojām neredzam ne Kuzju,ne māti😄😄😄😄

0 0 atbildēt

Astrālis jaunu huiņrakstu uzcepis iz ņehu* darīt😄

0 0 atbildēt

portāls spoki vispār ir sūds

0 0 atbildēt

никакие проекты с предоплатой менее 20% компания UST рассматривать не будет❗ Вот такие щас жесткие условия для наших заказчиков.

...

количество желающих заказчиков НЕ стало меньше от такого ужесточения условий❗

Astrāli.Tiek domāts arī par investoriem ????!!!!😄

0 1 atbildēt

Smieklīgi vienkārši. Vesela valsts apsūdz kompāniju krāpniecībā, un apsūdzību iesāka Lietuvas Banka, un cik jābūt ir stulbiem, lai to apsūdzību vēlāk nevarētu pierādīt? tas ir tā, sākumā izdomā iemeslu un tad meklē veidus, kā piekasīties. Tur par to zemi ne runa faktiski nebija, bet tas vienkārši bija iemesls, lai varētu neatļaut SW tur darboties, jo kādam lūk nepatika. Nauda tika atgriezta dubultā, ar zaudējumiem. Valstij tam būtu bijis jābūt interesēs, jo paskaties, ko SW izdarīja BY! iegādājās vairākas biroja ēkas, turklāt vienu, kura ja nemaldos 14 miljonus $ maksāja? nodarbina tik daudz cilvēkus, un kur tur ir kāds drauds? tagad SW nes vārdu pasaulē un strādā ar Emirātu augstākstāvošajiem cilvēkiem - lūk par ko ir jārunā un es noteikti esmu pārliecināts, ka Lietuvieši sajutās stulbi, un sajutīsies vēl stulbāk, kad būs pirmie projekti.

0 1 atbildēt

Tagad pastāstiem man kāds no jums, kurš vispār varēja no jums iedomāties, ka arābiem SW būs Emirāta Master plānā? NEVIENS no jums pat ko tādu pieļaut nevarēja!!! es atceros, kā te teica, ka tur vot tādas lietas nenotiks, tur ir pavisam savādāk, bet tad, kad bija jau neapgāžami pierādījumi, tad jūs izdomājāt, ka īstenībā var tur skameri strādāt un neviens viņus neķer. Pamēģiniet priekš sevis iztulkot, cik tas ir masīvi "SW Emirātu Master Plānā" un tad vēlreiz pamēģiniet man iestāstīt kaut ko par krāpniekiem un piramīdu.

0 1 atbildēt

Te ir bilde priekš visiem runātājiem, Pliinerveidīgajiem un profesoriem. Jūsu vārdiem reāli nav nekāda pamata un pašiem sapratnes par to, kāds transports ir vajadzīgs, kādēļ tas ir vajadzīgs. Jums tā arī nav saprotams vēl līdz šim brīdim, kas ir SW tehnoloģija? kādas problēmas tā risina šodienas transporta nozarē? kādas tai ir priekšrocības pret citu transportu. Jūs esat tie cilvēki, kas to sapratīs tikai tad, kad būs jau sabūvēts 🙂

https://ibb.co/Dthqypf

Arābi saprot par ko iet runa un es klausies tieši viņos, nevis kaut kādos spoku profesoros, kuri pat neorientējās būvmateriālu izmaksās.

0 1 atbildēt

Tu skaivejist esi konkrēts muļķis. Es nesaprotu, kā tev vispār nav kauns. Pieaudzis cilvēks, bet melo un intrigo. Nevajag melot, ka tu neseko līdzi informācijai, nevajag melot, ka tu negaidi peļņu, un nevajag melot, ka tu netici tam, ka viņi dara un izdarīs. Tu uzvedies kā kaut kāda vecene, nevis vecis, tev kauns jābūt par savu uzvedību. Tu man un te dažiem troļlu spokiem mēģini parādīt to, cik esi neapmierināts, jauztur tak latiņu, pareizi? bet īstenībā tu pavisam savādāk gan dari un domā. Vot ko es saucu par parazitēšanu un melošanu, jo tu būtu gatavs jebkuru uzmest, turklāt atrodoties aiz muguras, jo tu tāds cilvēks esi, to var saprast uzreiz. Kā es tev neatbildēju uz taviem katras dienas jautājumiem par ko "kad būs nauda?" "interesanti cik ilgi?" un tā tālāk, tad tu izbesījies un ieņēmi troļlu pozīciju, jo tev ļoti nepatika mana attieksme, kas bija normāla, jo tevis paša attieksme nebija normāla. Tu apvainojies un sāki tēlot baigo aizvainoto, baigo SW pretinieku. Tu ļoti labi zini, ka tā ir taisnība un paskaties, cik es precīzi visu pateicu, jo neesmu muļķis, es cilvēkiem cauri varu redzēt, vismaz šajā gadījumā noteikti.

0 1 atbildēt

https://youtu.be/a22G81go0TE

Šādam transportam nav nākotnes? Es jums varu pateikt, ka Jūs palaižat unikālu iespēju garām. Es nevienu neaicinu investēt, bet te ir vērts padomāt. SW tik daudz problēmas atrisina kas ir šodien, turklāt es neesmu redzējis vēl futuristiskāku un modernāku transportu. Šai kompānijai ir milzīga nākotne un ne visi to sapratīs, par to nav šaubu. Ši aizies ģemotriskā progresijā ātrāk vai vēlāk, nav ne uz minūti bijušas šaubas 🙂 See you on the Moon!

0 1 atbildēt

Nu vot, tas arī viss, notinies kā jau parasti. Es Pliiner zinu, ka tu ļoti labi saproti to, ka protams, ka izdevīgāk būtu laist pāri kalniem, tur pat nav ko apspriest, jo tā ir problēma, kura tiek atrisināta un neviens bizness no kaut kā tāda neatteiktos, it īpaši ja iet runa par tādu biznesu, kā regulāri kravas pārvadājumi, turklāt tas bizness ir uz ļoti ilgu laiku. Es tev ieteiktu beigt pazorīties, tev nav jānoliedz visu laiku, tikai tādēļ, ka izskatīsies kā tev nepatīk manās acīs. Es neesmu bērns. Jūs šādi neviens nespējat atbildēt par saviem vārdiem, pilnīgi neviens.

0 1 atbildēt

Turklāt šī sertifikācija parāda to, ka testi ir pabeigti un infrastruktūra ir gatava tās būvniecībai, ieskaitot stacijas, depo un dispečeru telpas. Tas ir ļoti liels panākums jebkurai transporta kompānijai un tiešām idioti to nesaprot. Šis ir ļoti nozīmīgs un svarīgs notikums un uz to ir iets gadiem. Nākami soļi būs komercprojektu realizācijas sākšana.

0 1 atbildēt
« 15  16  17  18  19 »