local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 67902

109 78
« 1  2  3  4 »
109 78 902 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 902

0/2000

Par kādu biznesa būtību tu tur runā? Nav nekādas būtības, bet ir konkrētas darbības, kuras biznesā veic, ja tu gribi izplesties ārvalstīs. Racionāli būs nevis nevadīt no Latvijas, bet tieši vadīt. Es skatos, ka tu nu galīgi nevari saņemties pat atzīt savas kļūdas, tev tas sāpes kaut kādas sagādā vai vilšanos? Es nesaprotu, reāli tev tiešām tādi kompleksi ir, ka nespēj pateikt, ka jā vecais, man nebija taisnība. Man nav vajadzīgas kaut kādas atvainošanās, bet vienkārši ar tevi nav iespējams normāli diskutēt, ja tu izliecis, ka nesaproti un nevari pateikt taisnību.

Runa gāja tikai un vienīgi par to, ka SW biznesa darbībām Emirātos tiek izveidota kompānija, kas pēc tavām domām bija nepareizi un tu nodēvēji to par vienu no krāpniecības iemesliem. Es tev ar Burgeri parādīju piemēru, jo savādāk tu to nesaproti un skatos, ka pat pēc piemēra parādīšanas tu saprast nevari vai negribi. Turklāt Burgeris nav vienīgais, kas tā strādā Latvijā, kā SW strādā Emirātos. Tā tas notiek visur un es jau to tev otreiz teicu, ka biznesā savādāk nevar būt, vienkāŗsi nevar.

0 2 atbildēt

Tā lūk maks šīs lietas notiek, jo tu to nezināji līdz šim. Arī Burger King, kas ir liels burgernieku tīkls, atvērs speciāli kompāniju Latvijā, kas no šejienes arī strādās, lai ieviestu tās burgernīcas šeit, bet tas, ka SkyWay atvēra kompāniju AAE, lai tur strādātu, tev likās aizdomīgi un galīgi nepareizi, kaut arī es normāli izskaidroju, kādēļ tas tiek darītsu n kādēļ nedrīkst un nevar nemaz tā nedarīt.

https://jauns.lv/raksts/bizness/363403-izveidota-jauna-kompanija-burger-king-ieviesanai-latvija?fbclid=IwAR2DBnMhX0JNPTSeu4vF2dNIUVZGc06JAgfqVSbfxlKxNM-H2CVye9vzbwk

0 2 atbildēt

Kur tad Pliineram ir bijusi taisnība? viņš pa lielam tikai heito pašu projektu un tehnoloģiju un tas arī vis. 

Vai lai cik jūs daudz neteiktu un teiktu, īstenībā vis tiek pierādīts ar izdarīto darbu.

SkyWay parast crowdinvesting projekts ir tapis par jau strādājošu kompāniju, kas maksā nodokļus, paplašina ražotnes, meklē darbiniekus un jau strādā ar partneriem AAE. Lai vai ko jūs teiktu, vis notiek pretēji tam, ko jūs esat teikuši.

IPO un visas pārējās lietas ir tikai daļa no kompānijas biznesa, kas nav prioritāte. Tā kā kam te piesieties? pilnīgi nekam, pilnīgi nekam nav kur piesieties emotion

0 2 atbildēt

Tas vai tiks uzbūvēts pirmais komercionālais projekts un kompānijas akcijas tirgosies biržā - ir pavisam cits jautājums. Ja tev būtu kaut mazākās sajēgas, kas tas ir par darbu un kas ir jaizdara, lai to panāktu, tad tu nerunātu. Uz to visu jebkurai transporta kompānijai aizietu daudzi gadi, turklāt SkyWay ir vienīgā kompānija pasaulē, kas ir no skaistiem animācijas klipiņiem, parādījuši jau fizisku darbu. Neviens nav tik tālu ticis un kaut ko realizējis, tā kā SW ir vispār kompānija, kuriem vajadzētu būt mazākie pārmetumi.

0 2 atbildēt

Nē, lašara esi tu, kuram izskatās, ka ir problēma ar galvu, jo kā normāls cilvēks var vienu dienu teikt, ka vis ir godīgi, uzticās un neviens nezog, bet nākamajā dienā kaut ko burkšķēt par ofšoru kontiem? Tas jau nekas, ka ja rītdien arābi kaut ko paziņos ļoti labu, tad tu uzreiz kā muļķis sāksi pielūgt SW, it kā tas būtu dzīvības un nāves jautājums. Tad paies nedēļa un tev atkal liksies, ka esi baigi apkrāpts. Tā tas iet un riņķi un tev kaut kas toč ar galvu nav kārtībā, vēl visam par virsu tu pats teici, ka nemaz netaisies mēģināt atgūt naudu, jo gaidi peļņu. 

Tev pie ārstā ir jāiet, nevis spokos jāsēž.

0 2 atbildēt

Tu vari teikt ko gribi, bet tu kļūdies emotion vis ir kārtībā un pats saproti, ka vis tikai iet uz priekšu, neskatoties uz jums heiteriem emotion nevienu centu neesmu nožēlojis, tā kā man nav par ko uztraukties emotion

0 5 atbildēt

Es nezinu, bet man jau nu būtu daudz daudz ērtāk, vienkārši izmantot NFC, ja es kaut kur brauktu ar vilcienu piemēram. Šādas profesijas, kā kasieri vispār pazudīs un nebūs vairāk. Jūs nepamnīsiet, kā automatizēsies vis apkārt, jau tagad neskaitāmas profesijas ir pazudušas, tie paši konduktori sabiedriskajā transportā. Principā jau tagad tev vairs nav vajadzīgs kasieris un biļete, lai kaut kur aizbrauktu, tā sistēma jau ir pusautomatizēta, bet ar laiku tā būs pilnībā automatizēta.

0 6 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »