local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 67902

109 78
« 1  2  3  4 »
109 78 902 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 902

0/2000

"Tas ir tikai normāli, jo SW nav īpaši laba slava apkārt un tā ir tikai smērēšanās..., ...tagadējais nosaukums un reputācija tikai kaitēs..."

==========================================

Par to jau stāsts! Protams, ka kaitēs. Un nosaukuma maiņa jau šeit nelīdzēs. Junickis pats visu sadirsa, iesaistoties Ponzi shēmā.

1 0 atbildēt

Te arī atbilde, kā tiks saglabāta temperatūra unitrakos, jo tie būs aprīkoti ar siltuma uzturēšanas sistēmu iekšā.

2 1 atbildēt

ASTRĀLI .JA VĒL NEESI TO IZDARIJIS,TAD IZLASI JAUNĀKO RAKSTU RSW LAPĀ UN PADOMĀ VAI TEV NEVAJAG LIKVIDĒT SAVAS TE SAPUBLICĒTĀS 67.ESEJAS !!!

1 0 atbildēt

Mans paziņa banku analītiķis viennozīmīgi pateica ka Skyway ir Vislielaakaa Starptautiskā meeroga Tehnopiramīda visaa 21.gs veesturee.

1 0 atbildēt

Why is SkyWay Capital is a scam? I concluded that this program is a scam for the following reasons:

SkyWay Capital is basically selling its Pre-IPO investment. Selling a Pre-IPO investment is totally wrong and SEC - United State Security Exchange Commission has warned the general public on why you should avoid it by all means.

Over 9 foreign competent Financial Regulators including that of USA, Spain, and the United Kingdom has even warned their resident and the general public on the reasons why they must NOT invest in SkyWay Capital

SkyWay Capital originated from Russia. Have you ever ask yourself why they are not in Russia? The reason is that their technology has been declared NOT safe. The Moscow State University of Railway Engineering examing their blueprint and concluded that their technology is not viable and unsafe for public use and that it can result in an accident that can kill a lot of people. Why would any country allow this technology to be implemented in their country why it was not allowed in Russia; where the SkyWay capital was originated from.

1 0 atbildēt

avio ar cenas uzskrullee last minute Es pusgadu aatraak rezerveeju ļoteni un ietaupiju vairaak kaa 100€ nekaa buutu last minute.

0 0 atbildēt

Sveiki sen neredzētie domu biedri!!!!emotion  

Skatos ka laikam SWISTS  jaunu niku izveidojis...!

0 0 atbildēt

Nu nu,.Kur tad ir OFICIĀLAS ZIŅAS par to ka NAM OSTALASJ ŽDATJ MAKSIMUM POLGODA I VESNOJ MI VSE PROSŅOMSJA KAK OČEŅ BOGATIJE ĻUĢI ????? emotionemotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Es tāpat viņus nepazīstu, nezinu kurš cik slikts.

0 0 atbildēt

Nu redzi un Tu domaaji ka tuuliit tuuliit araabs jau pirks un saaksies komercrealizaacija utt.Tie ir Skyway spiikeru pātarojumi uzdodot veelamo kaa esoso.Tu tak dzirdeeji video Kiricenko vaardus ka neskatoties uz Krupnij Investor visi siikpirži joprojaam ir aicinaati investeet.

0 0 atbildēt

Dont imitate -innovate emotion

0 0 atbildēt

Es persiniski vairs nezīlēju kafijas biezumos bet gaidu nākamo gadu.Tad jau redzēs būs SW Expo vai nē.emotion

0 0 atbildēt

Par to nešaubosemotion Junickis atrodas AAE un kad atgriezīsies,Kiričenko gan jau ko sarūpēs.

0 0 atbildēt

Katrā ziņā ir daudz kas tāds ko mēs nezinam un gan jau ka ne sliktā nozīmē emotion

0 0 atbildēt

Vislabākā Dāvana investoriem būtu ziņa uz Jauno Gadu ka Toļam ir jāmaksā arābiem 10 ļami soda nauda jo nav izpildijis arābu prasības.emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Tomēr, rakstus drīkstu ievietot, tikai tādā gadījumā, ja tiek atslēgta iespēja komentēt, norādīti bilžu vai video avoti (kas tiek izpildīts) kā arī citēt vārds vārdā pieejamo oficiālo informāciju.

0 0 atbildēt

Te arī ir tā pajoliņa izcenojumi - LeaderTV.

https://web.telegram.org/1d77aabc-33c8-48ff-b375-c5b3705d0bf4

Tiem kuri krieviski nesaprot, tad iztulkošu viņa pakalpojumu, jo kāds samaksāja 20 000 000 rubļus, lai SW projektam pagandētu, nav nemaz tik maz.

"Vienreizējs sižets, jūsu konkurentu nomelnošana, jurisdiktos aspektus mēs paši uzņemamies, mums ir stiprāko advokātu komanda, kuriem ir arbitāžas tiesas sakari. Novedīsim lietu līdz pat konkurenta projekta likvidācijai. Pakalpojums priekš tiem, kas saprot ko nozīmē konkurenta publiska pazemošana"

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »