local-stats-pixel fb-conv-api

Nākamās paaudzes transporta modeļu klāsts un tās parametri435

150 22

Šajā rakstā variet iepazīties ar transporta modeļu klāsta atjaunotu prezentāciju. Ir arī ievietots video, kurā redzami darbībāj au sertificēti un arī pārējie izstrādātie modeļi, kas tiek testēti.

« 1  2  3  4 »
150 22 435 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 435

0/2000

Dā jēbāl! Spameris tik turpina spamot!

9 0 atbildēt

Idioti nekad neizmirs, līdz ar to Lohotroni dzīvos mūžīgi..

7 0 atbildēt

Muļķu ķeršana turpinās, Hameleonu rotaļas kaktā nervozi benčikus pīpē😂😂😂

6 1 atbildēt

Eu, Astrāli, es jau kādus dažus mēnešus esmu piemirsis par mūsu diskusiju. Nu, iekešoji kādus dažus miljonus vai aizgāja pa pip€lēm visi vērtspapīri? Vai joprojām notiek nopietns darbs, naudas slaukšana un neviens nav apkrāpts? Ha, ha, ha, ha, hā! Kā ir?

4 0 atbildēt

Un nedomā ka man kas pret tevi personīgs, vienkārši man dziļi riebjās šitie "investoru" meklētāji.. kas stāsta "pasakas" .. Es labāk roku paspiežu civēkam ar netrodencionālu orentāciju vai vegānam, nekā ;siem investoriem.. - kuri pārsvarā uzmet vienkāršos stradniekus.. 

Pie tam - ev tāpat kā vegāniem - dziļi pofig uz loģisku argumentu, jop pretī nespēj neko dot.. 

3 0 atbildēt

Viens liels murgs.  emotion 

3 0 atbildēt

TNT,kas tas tāds ir   0,17 kg/100 km×pas.... jaudas patēriņš?  .kaut kāda veļasmašina vai kas!!??  Izskaidro  man  muļķim, kas ir 0,17 kg  ,kas ir   /100km un kas ir  x pas??        pa detaļām  lai saprastu,ka nejau  uz 100kmh  kāds stundā mauks tērējot  0,17 gramus iztērētās   jaudas ..??   

TNT ja vari paskaidro, ko tas  SW energopatēriņš konkrēti nozīmē...??  pagaidām izskatās ka  tas  0,17 kg/100 km×pas  ir  AAA klases veļasmašīnas elektromotora jaudas  koeficents???   

3 0 atbildēt

TNT  Tu varbūt spēj saprast mani, kapēc es nespēju saprast kā SW  uz doto brīdi var nodrošināt  pastāvīgu jaudas padevi savam transportam, jo pa ritošo sliedi nav vienkārši  tehniski iespējams padot jaudu un kur nu vel caur riteņiem pa nesošo sliedi!!   

SW pastāvīgu jaudas nodrošinājumu var piedāvāt tikai  tad kad visa  esošā SW koncepcija izskatīsies pa visam savādāk. Teiksim SW pasažieru moduļiem vai nu būs pantogrāfi un virs-vai zem līnijas kaut kāda jaudas līnija....  vai   .. nezinu kaut kur sānā kaut kāda jaudas sliede vai kas  kar kuru  braucot var pieslēgties pie sprieguma vai kā....??  Tapēc es nesaprotu  kur SW var rasties  pastāvīgās jaudas nodrošinājums, vel piedevām līdzstrāvā tad ik pēc 1,5-max-3 kilometriem jābūt jaudas  ģeneratoriem  un ik pēc 25-30 kilometriem jaudas apakštacijai . Metro  atmaksājās jo  līdzstrāvas ģeneratori ir katrā stacijā un  teiksim tādai lielpilsētai kā  Stokholma uz visu metro pietiek ar vienu  jaudas apakštaciju.... bet Latvijas  pasažieru vilcienam ir jāuztur     30 apakštacijas ar simtiem jaudas ģeneratoru    pārvadājot   100 reiz mazāk pasažieru nekā Stokholmas metro nedēļā...!??    

3 0 atbildēt

Vai baltkrievu kartupeļus tur varēs paēst?

2 0 atbildēt

Šis ir "arāba teiktais" un ne pušplēsta vārda par SW - EXPO-2020 Dubai, UAE Vehicles developed for urban and cargo transport will be demonstrated at the world exhibition Expo-2020 in Dubai

2 0 atbildēt

Moderni un skaisti. Trosu un sliežu ceļi reti kur piemēroti individuālam transportam, kravas transportam vieglās estakādes nederēs. It kā būtu jācīnās par transporta veidiem, kas mazāk piesārņo vidi. https://www.youtube.com/watch?v=9Gcaoel6QFY Asprātīga dzinēja shēma, ar lielu potenciālu piesārņojuma mazināšanā traktoriem, kravas mašīnām, kuģiem, pat lidmašīnām. Viegliem it kā arī, bet elektro piedziņa vai nebūs efektīvāka.

2 0 atbildēt

Eu, kas ir? Izkūpēja gaisā lohatrons?

2 0 atbildēt

Un ko viņi pielādēs, stiklenes- putaplasta korpusu- tad viņš pēc pāris dienām noģībs- ja ne uzreiz pēc pirmā pamatīgā akmes trāpijuma... - normāli šahtās/raktuvēs kurpusus iztaisno ar kuvaldu, un mauc tālāk.. 

2 0 atbildēt

Piemēram 12  attēlā  vai  15 attēlā   

Es neredzu tehniskās iespējas  pa sliedi  veidot  pastāvīgas jaudas   nodrošinājumu!Jo pa vienu sliedi ir jalaiž strāva..pa otru  zemējums.      Cik liels ir attālums-atstarpe -intervāls starp divām sliedēm?Un kas tie pa vidu starp sliedēm ir kaut kādi izolātori vai kas???   

1 0 atbildēt

TNT, tu  stulbo  tēlo  vai ko???      SW  pirms  6 gadiem  NET vidē  piesaistīja  ieguldītājus  ar savu   lielisko  piedāvājumu.....ieeguldi  1000$    pēc diviem gadiem    atgūsi    2000% no ieguldītā.... bbbBļā  vainē  TNT!! ?/       Un TNT  nedirs, ka   SW nav solījuši  2000% pe''lņu....     ...... ???  

1 0 atbildēt

TNT, Juņickijam  ir asinhronie  elektrodzinēji-motorriteņi  , kuru princips ir sens kā pasaule,kad   rotors  ap   asi rotē lēnāk nekā iekšējā ass  stacionārais tinums, kā rezultātā veidojās statiskā izlāde,kuru var daļēji ekumulēt uz k-kaut kādiem  jaudas uzkrāšanas elementiem, bet,,bet niecīgi, jo  statiskā  izlāde asinhronajos  elektromotoros ko varētu uzkrāt akumulatoros   ir  niecīga pret   iespējamo ieguvumu!!!    ...  tuvu Nullei...to jau sen sen visi pasaules ģēniji  ir izmēģinājusi ,pat Okfordā,uc augstkolās!!!   Bezjēdzīgs pasāķums    ....  Problēma  ir siltuma zudumos....   jo nekas ne no kā nerodās, var līdz  simta desmitajai  daļai samazināt  siltuma zudumus  tērējot  enerģiju, bet   .. bet      Elektro dzinēju  kurš  ražos jaudu un būs    ar   20% centu    efektīvs.....   Liec priekšā kura firma ko tādu spēj ražot, nevis k kādus AAA klases    veļasmašīnas parametrus te  publicē

1 0 atbildēt

LV  Valsts Valodas inspekcijas  speciālistiem būtu atkal darbs kā  pareizi latviskot latīnicismus  kā intervāls un distance!emotion teiksim intervālu VVC jaunu  Latviskimumus   varētu nosaukt par atšķirbu,blakusšķirbu  vai starpšķirbu  nosaukt,   bet distanci par  atstutumu vai tālumredzekli vai tālumolektu...!emotion)    Viens olekts 53,75   centimetru!!emotion)      

1 0 atbildēt

TNT tapēc   jau    magoņa  liet;a    tiesnesi ( kuram jau vair;akas   disciplin;ar;as    lietas   par  to ka nejēdz   likumus  un  vajadzīga   kvalifikācijas    paaugstināšanau)    tiesā    tik valstiski     nozīmīgu  lietu....abet  cik atceramies    tiesnesis  Jansons   pirms   bla bla  laika     izručīja  k-kādu  itkā    ar sevi  kopā  nesaistītu   dāmīti   no braukšanas pa pjanku, kad  pati dā'mite   poličiem atzinās, ka  nedaudz     švirlaku    bija  dzērusi.....  

1 0 atbildēt

..un kapēc ASV izstājās no  tā saucamā Irānas kodolvienošanās....Kremļa atejas propogandisti savējiiem    var liet savu ateju paši sev tagad  uz galvas, jo  ASV jau vairākus gadus  atpakaļ    Krievan prasīja   lai uzrāda iedotā-un atpakaļ saņemtā  urāna daudzumu ko krievija  iedevusu Irānai MIERMĪLGĀ  atoma vajadzībām...krievi k-ko bleķo un locās  un neko  nevar  uzrādīt  cik saņēmuši atpakaļ...tjipa   tagad  var jebkurš kurš  rok urānu un to   piegādā  k-kam ne par ko neatskaitīties .....Vienošanās bija ka Kanāda DAR Krievija  ASV  utt dažas valstis  uzrāda  citiem  savus urāna     ieguves apjomus  un cik paliek atkritumos   var elementāri  izrēķinat......ko Krievija līguma ietvaros neuzrāda un  locās  kā  uzcepin;ats zutis   uz pannas........Par  Ēģiptei iedoto urānu  un atgrieztiem atlikumiem   Krievija  nemelo, bet  uz  Irānu  iedoto urānu un cik  saņēma atpakaļ  datus  uzrādīt  nevar......Tapēc   ASV mērs   bija līdz  lūpai..cik tad ilgi var lūgties lai uzrāda  iedotā-atgriestā  urāna  daudzumu!!   

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »