local-stats-pixel fb-conv-api

Nākamās paaudzes transporta modeļu klāsts un tās parametri435

150 22

Šajā rakstā variet iepazīties ar transporta modeļu klāsta atjaunotu prezentāciju. Ir arī ievietots video, kurā redzami darbībāj au sertificēti un arī pārējie izstrādātie modeļi, kas tiek testēti.

« 1  2  3  4 »
150 22 435 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 435

0/2000

26 bildē var redzēt patiesos rodeļu izmērus.. - kā tajā  sū, var iekrāmēt 1,7 tonnas kravas? ja vien tas nav svina klucis..- nekā.. visticamākais ka pilna masa būs 1,7 tionnas, no kurām lielu daļu aizņems patC rodelis.. - kāds murgs par izmantošanu ostās, vai klanrūpniecībā - kur to glauno korpusu nafig nevajag.. 

1 0 atbildēt

..visticamāk, ka BIŠĶOPJIEM  no Andra  fermas   labie laiki beigsies, jo  ES   būvē    jaunu  augstprieguma savienojumu    Baltijas valstīm ar  Europu, kad nekādi  reversie  BIŠKOPJI pa vidu  nebūs,lai k;ads Andris pa vidu  varētu    Kiprā ofšoru kantori   uztaisīt  ar  Londonā  pie bomžiem  neeksistējošu  sekretāri  algot....... 

1 0 atbildēt

TNT es turkus neatbalstu, bet tie grieķi  bija baigās pi*eles     kad  izraisīja  kiprkonfliktu....Toreiz  Turkiem   bija taisnība Turku  ievēlētais  prezidents kliprās, kuru atalstīja    visi  grieķi.... salā, bet  Kontinentālie   grieķi  nebija ar to mierā  un    uz salu   nosūt

ija  2000  zaļos cilveciņus    kuri   saka  veidot    tjipa   Krimas      variantu....TNT pēc kā     loģiski   ka Turki  atbildi parāDĀ   NEPALIKA, UN gRIEĶIEM Parādīja   kur  viņiem jāsēž     un ieveda   armiju  Kiprā, lai   Grieķu  ZAĻIE  cilvēciņi  tur nesāk  uzdarboties......       TNT , tā toreiz  bija  bez dirtšanas, un kapec  Grieķija  izstājās   no NATO  toreiz!!!!  , jo Grieķus   Kipras  kopnfliktā  ar Turkiem  neviens  neatbalstīja   Grtiķus!!!  Grie'ķi toreiz bija agresori, bet  Turku  kopiena aizstāvējās, jo  Turkiem toreiz   bija taisnība  KiprĀ!!!       

1 0 atbildēt

TNT, Tu zini kas  ir Libāna???       pirms 40 gadiem  libānā   dzivoja   80%  kristiešu. arābi   ... ha ha     tagad tur   95%  dzīvo    kaut kādi  Helbolah   širmoviki muasļiki!!!    jo    atļava     palestīniešiem    uz dzīvi     libānā  ievākties......       

1 0 atbildēt

TNT   batjka   ir miljardus  parādā   Pulutinam  ,     .Teiksim   Ukraina   iztiesājās   ar Pļutinu  par 2,5  miljardiem, un pļūtins tos miljardus  Haholiem  samaksāja   acis neatverot!!!      Jo   savādāk   pļutinam    ne tikai  Norrdstrīms  divi   aizies  pa burbuli, bet  vispār   no krieviem gāzi nepirks,  jo biržā  šķidrajai  gāzei cena ir tikai par 10 -15 %  lilelāka  nekā   krievu  trubu gāzei!!!          Jo to  sa]s]kidrināto   gāzi  var vest no Brazīlijas, no ASV,    no jebkuras  vietas  pasaulē, un gāze nav vairs nekāds monopols!!       Krievi vel tikai   kačā   savu trubu  monopolu.....Poļi pateica, ka  līdz 2025 gadam izbeigs   visas gāzes   piegādes no krievijas......          Jo Kreivija  neveic biznsu, bet   politiski  manipulē!!!       Poļi pareizi dar,a  ka pateica   krievam, ej tu dirst,, me/s pirksim kaut dārgāk  par 10%  bet ej tu dirst,ja tu manipulē  ar savu gāszi.....!!!!!!     

1 0 atbildēt

tnt  poļi un leiši jau  krievam  pateica ,ka pļutins var  savu gāzi  ismacēt  pats sev  pakaļā...   Ne poļi ne leiši  dēļ 10% uz gāzi  ko zaudes ja pirks ko par daziem procentiem dārg biržā....   Tomātiem  un āboliem cena  pacelcies par  diviem centiem kilogrmā, bet   ne kas vairāk!!       Vācijas   Murkele   lobē    tos te  Putina   nordstreīmus.....   viens vecaais  Vācu  kanclers  jau  labi iesēdies      Gazpromā   par  direktoriņu..Murķelei jau  arī  labas  pensijas dienas garantētas   pie vecā  drauga  Pļutina kādā  Gzoproma   akciju biedbā...Šrooders  galīgi nesūdzās, viss  ķulē,... viss  bumbās!!!!emotion)   

1 0 atbildēt

................TNT, Leiši kādā ziņā arī ir nacionāli šovinisti, jo Lietuvā  Krievus vel jo projām sauc un uzskata par Maskaļiem-Moskavitiem , nevis krieviem!!   Jo Krievi-RUSSKIJE uzradās tikai apmēram  pirms 300 gadiem, kad Moskaļu lielais cars Pēteris pirmais izdomāja, ka  Maskaviju jāpārdēvē par RUSS....     Bet  Maskaļiem ar RUSS nebija nekāda sakara, jo  RUSS-krievzeme taču atrodās   Donas un Dņepras krastos    Kijevas krievzeme tažu ir kur Dņepra un  Un kijevā vejloprojām stāv  Svētās Kijevas katedrāle,krievu zemes pareizticīgā citadele!!!   

1 0 atbildēt

Labvakar tauta.Astraalis tomēr skatos nav Game Over esejaam pateicis.Par ko tad bazareejat???

1 0 atbildēt

Pie tam ir vairāku veidu akcijas, ar prioritātēm utt.. 

Biržā nekād netirgo augstākās prioritātes akcijas, gandrīz nekad, tās iet manojumā, vai notirgo roku rokā.. 

Pie tam Akcijas- var nekotēt biržā, var arī pārtraukt kotēt utt.. 

pie tam biržā pārdod visu ko, visāda veida darījumus.. sākot ar akcijām, beidzot ar līgumiem, un parādsaistībām..  Birža ir parasts vērtspapīru tirgus, nekas vairāk.. 

1 0 atbildēt

..ar ēģipti  un krievijas iedoto uranu   problemas nav,jo krievija saņem atpakaļ  no ēģiptes  izlietoto urānu no AES, bet   ar irānu ir  problēmas jo  krievija neuzrāda   cik iedeva-cik paņēma  atpakaļ  ..varbūt pa vidu poloniju taisa   bombai  ko Hezbalamu  dvieļi var   k-kur  Palesīā   uzlaist gaisā ...???s

1 0 atbildēt

..un kapēc ASV izstājās no  tā saucamā Irānas kodolvienošanās....Kremļa atejas propogandisti savējiiem    var liet savu ateju paši sev tagad  uz galvas, jo  ASV jau vairākus gadus  atpakaļ    Krievan prasīja   lai uzrāda iedotā-un atpakaļ saņemtā  urāna daudzumu ko krievija  iedevusu Irānai MIERMĪLGĀ  atoma vajadzībām...krievi k-ko bleķo un locās  un neko  nevar  uzrādīt  cik saņēmuši atpakaļ...tjipa   tagad  var jebkurš kurš  rok urānu un to   piegādā  k-kam ne par ko neatskaitīties .....Vienošanās bija ka Kanāda DAR Krievija  ASV  utt dažas valstis  uzrāda  citiem  savus urāna     ieguves apjomus  un cik paliek atkritumos   var elementāri  izrēķinat......ko Krievija līguma ietvaros neuzrāda un  locās  kā  uzcepin;ats zutis   uz pannas........Par  Ēģiptei iedoto urānu  un atgrieztiem atlikumiem   Krievija  nemelo, bet  uz  Irānu  iedoto urānu un cik  saņēma atpakaļ  datus  uzrādīt  nevar......Tapēc   ASV mērs   bija līdz  lūpai..cik tad ilgi var lūgties lai uzrāda  iedotā-atgriestā  urāna  daudzumu!!   

1 0 atbildēt

TNT tapēc   jau    magoņa  liet;a    tiesnesi ( kuram jau vair;akas   disciplin;ar;as    lietas   par  to ka nejēdz   likumus  un  vajadzīga   kvalifikācijas    paaugstināšanau)    tiesā    tik valstiski     nozīmīgu  lietu....abet  cik atceramies    tiesnesis  Jansons   pirms   bla bla  laika     izručīja  k-kādu  itkā    ar sevi  kopā  nesaistītu   dāmīti   no braukšanas pa pjanku, kad  pati dā'mite   poličiem atzinās, ka  nedaudz     švirlaku    bija  dzērusi.....  

1 0 atbildēt

TNT?   8-tajā  bildē,kas tas par kabeli tur unibaika trasē karājās starp sliedēm??       Tāds  ļengani nokarājās starp sliedes savienojošajiem posmiem??  Kā Tu domā kas tas par kabeli tur karājās SW  Ekotehnoparkā pie  mīkstās trases sliedēm??... Cik es spēju saprast, tad  tas ir   380 v kabelis  pie kura Juņibaiks var   k- kādā posmā, vai galā kur trase beidzās,  pieštekerēties pie  rozetes un palādēt akumulatorus  lai turpinātu kustību...   LED apgaismojumam lai trasi izgaismotu  tik TREKNU kabeli nevajag, pietiktu pat ar   vienā fāzē 4 kvadrātmilimetru  vadu uz  1000 metriem!!   

Vai arī 8-totajā bildē nav īsti skaidri redzams, vai tas piešleipētais  kabelis  varbūt velkās līdzi pa trosi  Juņimodulim, jo pirms Juņimoduļa  kabeli kurš ļengani karājās aizmugurē nev iesp';ejams skaidri saskatīt pirms moduļa  vai tas kabelis  ir-vai nav un pazūd  skatienam pirms moduļa!????       Es  pietuvināju to 8-to bildi līdz maksimumam , bet skaidri nav vairs tādā  pietuvinājumā saskatīt  kur  tas kabelis paliek!!   

1 0 atbildēt

TNT, tu  stulbo  tēlo  vai ko???      SW  pirms  6 gadiem  NET vidē  piesaistīja  ieguldītājus  ar savu   lielisko  piedāvājumu.....ieeguldi  1000$    pēc diviem gadiem    atgūsi    2000% no ieguldītā.... bbbBļā  vainē  TNT!! ?/       Un TNT  nedirs, ka   SW nav solījuši  2000% pe''lņu....     ...... ???  

1 0 atbildēt

Astraalis joprojaam cenšas pieraadiit savu???emotion

1 0 atbildēt

Izskatās futūristiski, bet nedomāju, ka šie transporta līdzekļi kādreiz kļūs dominējošie.

Salīdzinot pat ar esošajiem, to trašu izbūve ir ne mazāk sarežģīta un materiālietilpīga.

Es nākotnes transporta iespējas saredzu antigravitācijas transportā. Tikai - vēl nav izgudrots emotion !

0 0 atbildēt

Misters   Frederiks  Stivens       Sīgals     ....                2014   ...    senāk  jau    ir   pirms      akmens   laikmeta    .......

0 0 atbildēt

Man reāli neinteresē tās politiskās sarunas. Vienīgie interesantie politiskie notikumi, kuriem sekoju ir Ukrainā ar Zeļenski un Krievijā ar Navaļņiju. Te ir SW raksti, ne politiskie.

1 1 atbildēt

Aizmirsu pieminēt, ka no 01.01.2020 notika otrā daļu izpirkšana, bet šoreiz no vecāka gada gājuma cilvēkiem, lai viņiem pirmajiem tiek, jo kā nekā cilvēki nav vairs tik jauni.

Tika iemainītas 550 000 daļas pret kursu 0.012$, kas gala rezultātā sanāca 6600$ cilvēki saņēma, ja to vēlējās protams. Protams, ka tie nav 2000% vai 1$ par daļu, bet tas ir ļoti daudz, salīdzinot ar summu, kādu tie cilvēki ir investējuši.

Cilvēki, kuri investējuši 15 gadā, pirka vienu daļu, kas manksāja tajā laikā 0.0016$ (kad bija tikai tehnoloģija un tukš bijušais tanku poligons).

2016. gadā vienas daļas vērtība bija jau 0.004$ (Novembrī, kad brauca jau pirmais junibaiks).

Bt šodien (2020. gada sākumā) atprikšana jau par 0.012$ par daļu, tātad cena izauga par 4,3 reizēm, kas ir apmēram kopā ņemot 400%, kas ir vairāk, nekā 100% gadā!

Lūdzu, tā ir kompānijas kapitalizācija, kas katru gadu palielinās. Tie nav izrauti cipari no gaisa, bet gan audits, kas tika veikts. Kaut kad drīz jābūt auditam par 19. gadu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »