local-stats-pixel fb-conv-api

Nākamās paaudzes transporta modeļu klāsts un tās parametri435

150 22

Šajā rakstā variet iepazīties ar transporta modeļu klāsta atjaunotu prezentāciju. Ir arī ievietots video, kurā redzami darbībāj au sertificēti un arī pārējie izstrādātie modeļi, kas tiek testēti.

« 1  2  3  4 »
150 22 435 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 435

0/2000

SkyWay projektēšanas organizācijas speciālisti veica energoapgādes sistēmu, uzlādes un strāvas noņemšanas no ceļa struktūras elementu provizoriskas pārbaudes un ritošā sastāva elektroapgādes elementu jauno risinājumu pārbaudi.

Sākotnējie testi parādīja pieņemto lēmumu pareizību attiecībā uz transportlīdzekļu energoapgādes elementiem un pašreizējās ceļa konstrukcijas kā kontakttīkla izmantojamību transportlīdzekļu kustībai. Tuvākajā laikā kompānija plāno palielināt kustības ātrumu un vilces-dinamiskos raksturlielumus, pārbaudot transportlīdzekļus ar strāvas noņemšanu, ar izeju ekspluatācijas režīmos.

Strāvas noņemšana — viens no iespējamiem enerģijas padeves variantiem SkyWay ritošajam sastāvam. Ja nepieciešams, SkyWay transporta un infrastruktūras kompleksos esošos transportlīdzekļus var aprīkot ar dažāda veida spēkstacijām. Par to rakstīja SkyWay ģenerālkonstruktors Anatoli Unitsky savā zinātniskajā monogrāfijā «SkyWay transporta komplekss jautājumos un atbildēs»:

Pārbaudes tika veiktas uz stingrās kopņu ceļa struktūras (paredzēta pilsētas un ātrgaitas transportlīdzekļu kustībai), piedaloties «mūlim» — Unibus-a U4-362 testa versijai. Kopņu estakādes iecirknim tika pievienots nominālais spriegums un pārbaudīti strāvas savākšanas elementi caur transportlīdzekļa riteņiem, neveidojot atsevišķu kontaktu tīklu. Pārbaudes tika veiktas pie slodzes braukšanas laikā, kad transportlīdzeklis darbojās dažādos elektroenerģijas padeves motorritenim režīmos, tostarp — akumulatora uzlāde caur stīgu sliedēm unibus-a kustības laikā.

0 6 atbildēt

Interesanti kur jūs esat saskatījuši lohotronu? 😄

Reālā kompānijā, kas izstrādā tiešām ļoti interesantu un perspektīvu transportu? kompānija, kurā strādā jau 1000+ darbinieki? paskatieties labāk jūs uz rezultātiem, kas ir acīmredzami normāliem cilvēkiem. SW visos oficiālajos arābu kanālos reklamē. Ir jau atrasta kompānija, kas būvēs projektu Dubaijā, bet jūs turpiniet tālāk kvaukšķēt 🙂

Kur tad ir tas lohotrons? neviens tā arī atbildēt nevar un nevarēs, jo jums vienkārši nevlek, nevelk tik tālu. Vienīgais ko jūs esat parādījuši - riešana un riešana, bet karavāna ļoti veiksmīgi iet uz priekšu un jau vispār ir aizgājusi.

Kurš no jums ir gudrākais? paskaidrojiet man, kur ir tieši lohotrons?

0 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »