local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku-robotu karš. Ievads - Arizonā uzbrūk pašbraucošajām mašīnām8

192 0

Tas laikam vairs ir tikai laika jautājums, kad sāksies vēl nepieredzēta karadarbība, kad cilvēki sāks apkarot mašīnas. Tieši tā. Nebūs nekāda Terminatora scenārija. Neo-luditāņi drīz vien ar lāpām rokās uzbruks rūpnīcām un labaratorijām ar saukļiem par cilvēku pārākuma saglabāšanu. Luditānisms ir filozofijas forma, kas pretojas jebkura veida tehnoloģijām. Vai tieši šis ir bijis par iemeslu, bet cilvēki arvien biežāk un biežāk ir sākuši uzbrukt pašbraucošajām mašīnām ASV.

192 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Mašīnām mērķis ir mums palīdzēt, nevis aizstāt.
2 0 atbildēt

Vēsturē jau šādi gadijumi bijuši, toreiz situāciju atrisināja vienkārši - agresīvos cilvēkus pakāra..  Kad parādijās automātiskās aušānas stelles, cilvēki tās lauza, un visādi citādi kaitēja to ieviešānā - tika pieņemsts likums - par steļļu iznīcināšanu - navessods.. - tas mazliet palīdzēja emotion - kur problēma?

2 0 atbildēt

Tā ir Amerika,zombiju valsts! Auto-zombiji,te arī bailes un dusmas!!!

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Situāciju varētu risināt Terminators pie stūres emotion 

0 0 atbildēt
Baigi interesanti būs pačekot, ko pašbraucējs bots izdomās, kad cilvēks ar bērnu ratiņiem uz brauktuves parādīsies. Mauks krūmos, potenciāli nogalinot saimnieku(ko ieprogrammēts sargāt jebkuros apstākļos), vai tesīs virsū ratiņiem? Vēl interesantāk-ja degradēta Rumbulas bomzene pālī stums savus pancku ratus pāri šosejai???
0 0 atbildēt